Stiri de ultima ora

Motorola RAZR 2019: noi imagini 3D cu telefonul pliabil, realizate după planurile oficiale (Telefoane mobile)

Motorola RAZR 2019: noi imagini 3D cu telefonul pliabil, realizate după planurile oficiale (Telefoane mobile)
IT & Media
Celebrul telefon mobil RAZR ar putea reveni pe piaţă sub forma unui smartphone cu ecran pliabil, planurile Motorola fiind dezvăluite prin înregistrarea unor brevete referitoare la forma şi funcţionalitatea unui astfel de dispozitiv. Dacă până în prezent aveam doar imagini teoretice cu un posibil RAZR, noile imagini 3D cu acesta sunt bazate pe planurile oficiale ale companiei, iar dispozitivul arată impresionant din multe puncte de vedere.

Waqar Khan, un pasionat de tehnologie şi design, a realizat modele 3D ale smartphone-ului Motorola RAZR „2019”, folosind planurile oficiale ale companiei, dar şi modelele mai vechi. Rezultatul este un smartphone care aduce aminte de dispozitivele originale din seria RAZR atunci când este închis, în timp ce oferă toate avantajele unui smartphone obişnuit atunci când este descis.

La exterior poate fi observat un display secundar de dimensiuni mici, care ar putea fi folosit pentru realizarea de selfie-uri, dispozitivul fiind echipat cu o singură cameră. În partea de jos pare să existe un spaţiu destul de mare, unde probabil ar putea fi găzduite multe dintre componentele electronice, în timp ce balamaua ar putea ascunde „bucla” care se produce atunci când ecranul este pliat.

Nui este clar de ce există un „notch” în display, întrucât există soluţii hardware mai eficiente care să ascundă grila pentru difuzor, mai ales când luăm în considerare faptul că acest concept nu integrează şi o cameră frontală.

Articole similare :
comments powered by Disqus