Stiri de ultima ora

Motorola One Vision a fost anunţat. Specificaţii, preţ şi data de lansare (Telefoane mobile)

Motorola One Vision a fost anunţat. Specificaţii, preţ şi data de lansare (Telefoane mobile)
IT & Media
Motrola a anunţat în mod oficial smartphone-ul One Vision, un dispozitiv mid-range ce tinde spre gama premium, echipat cu Android One. Noul dispozitiv vine însă cu o abordare nouă din partea companiei americane, acesta fiind echipat cu tehnologie nouă, un format de ecran neobişnuit şi ajunge pe piaţă la un preţ competitiv faţă de dispozitivele concurente din aceeaşi categorie. Pe lângă toate acestea, dispozitivul se concentrează pe funcţiile foto, telefonul fiind echipat cu o cameră de 48 megaxpieli.

Motorola One Vision – hardware puternic

Motorola One Vision beneficiază de o configuraţie hardware neobişnuită. Acesta este dezvoltat pe o platformă Samsung Exynos, nu pe una produsă de către Qualcomm. Avem de a face cu un chipset Exynos 9609, acelaşi pe care Samsung îl integrează în noile sale dispozitive din gama de medie Galaxy A. Telefonul beneficiază de 4 GB memorie RAM, 128 GB spaţiu de stocare intern (suport UFS), acumulator de 3.500 mAh cu Turbo Charge (15W) şi o construcţie premium, din metal şi sticlă Gorilla de la Corning. Capacul din spate vine în două nuanţe în degrade, Bronze Gradient şi Saphire Gradient, culorile fiind intense la margini şi întunecate spre centru.

Alte caracteristici ale lui Motorola One Vision ar fi posibilitatea de a extinde spaţiul de stocare cu până la 512 GB folosind slot-ul SIM2, deblocarea folosind un senzor de amprentă de pe spatele dispozitivului sau recunoaşterea facială folosind camera frontală şi posibilitatea de a reda muzică la căşti sau boxe fără un adaptor, întrucât acesta beneficiază de un jack de 3,5 mm în partea de sus.

Motorola One Vision – cameră foto de rezoluţie înaltă

Când vine vorba despre performanţa foto, Motorola One Vision beneficiază de o cameră duală. Senzorul principal de 48 megapixeli (f/1.7)foloseşte tehnologia Quad Pixel pentru a realiza cadre la 12 megapixeli prin „pixel binning” (combinarea a patru pixeli alăturaţi pentru a livra o fotografie cu zgomot de imagine redus). Spre diferenţă de alte dispozitive din această gamă de preţ, One vision beneficiază de un senzor stabilizat optic. Camera secundară de 5 megapixeli este folosită exclusiv pentru calcularea adâncimii în modul portret. Pe partea din faţă, camera frontală foloseşte un senzor de 25 megapixeli f/2.0, care de asemenea beneficiază de tehnologia Quad Pixel, livrând cadre la 6 megapixeli.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus