Stiri de ultima ora

Motorola a lansat noul smartphone One Vision, cu cameră principală de 48 MP. Cât costă în România

Motorola a lansat noul smartphone One Vision, cu cameră principală de 48 MP. Cât costă în România
IT & Media
Noul telefon are un sistem avansat de camere foto, activat prin inteligență artificială și cu o cameră principală dublă, de 48 MP, care utilizează tehnologia Quad Pixel.

Display-ul este Full HD+, cu aspect de imagine 21:9, CinemaVision, ecranul are diagnolaă de 6,3 inci și camera foto  este încorporată în ecran.

Motorola one vision oferă un display ultra-wide, cu efect cinematografic, are un design elegant, subțire, și poate fi ținut cu o singură mână, oferind o experiență de utilizare extrem de confortabilă.

Motorola one vision oferă tehnologia Quad Pixel. Combinând patru pixeli într-un pixel mare de 1.6µm, senzorul de 48 MP este de patru ori mai receptiv la lumină.

Senzorul camerei principale de 48 MP este dotat și cu stabilizare optică a imaginii (OIS), dar și cu noul mod Night Vision.

Camera secundară de 25 MP oferă posibilitatea alegerii dimensiunii pixelilor în funcție de cadru, ceea ce asigură fotografii calitative în orice moment.

Motorola one vision este echipat cu caracteristici avansate ale camerei, care sunt activate prin capabilitățile de învățare ale procesorului octa-core.

Noua funcție pentru lumina de portret folosește AI pentru a adăuga efecte de lumină, iar datorită funcțiilor de declanșare automată la detectarea zâmbetului și a modului SmartComposition, fotografiile sunt gata de-a fi încărcate pe Instagram.

Bateria de 3.500 mAh ține o zi întreagă cu o singură încărcare. Când vine momentul pentru a încărca telefonul, TurboPower oferă până la 7 ore de energie în doar 15 minute, astfel încât să puteți fi pregătiți în orice moment.

Asta înseamnă mii de fișiere și divertisment HD nelimitat, datorită Universal Flash Storage de la Motorola one vision. UFS vă oferă performanță ultra rapidă și capabilități multitasking, fără întreruperi.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus