Stiri de ultima ora

iPhone 11 vs. concurenţa. Cum se prezintă noile telefoane Apple faţă de modelele Samsung, Huawei, OnePlus şi Google (Telefoane mobile)

iPhone 11 vs. concurenţa. Cum se prezintă noile telefoane Apple faţă de modelele Samsung, Huawei, OnePlus şi Google (Telefoane mobile)
IT & Media
Noile modele din seria iPhone 11 au fost prezentate drept cele mai puternice smartphone-uri de pe piaţă de către Apple, iar din anumite puncte de vedere, acest lucru poate fi adevărat. Producătorul american a demonstrat că poate să dezvolte chipset-uri extrem de puternice pentru platforme mobile, însă simple teste de performanţă nu pot spune întreaga „poveste” a unui smartphone. Astfel, am decis să comparăm toate aspectele noilor iPhone-uri „Pro” cu cele ale altor flagship-uri de pe piaţă, punându-le în comparaţie directă cu modelele cu care se „bat” pe piaţă.

Trebuie să luăm în considerare însă faptul că Apple este o companie foarte secretoasă atunci când vine vorba despre specificaţii hardware, deci nu avem informaţii clare despre memoria RAM şi acumulatorii din noile telefoane, ci doar estimări bazate pe leak-urile din trecut. Vom şti aceste detalii cu exactitate imediat ce telefoanele ajung în mâinile unor entităţi de genul iFixit, care dezmembrează complet dispozitivele şi analizează fiecare componentă în parte.

iPhone 11 vs. Galaxy S10e, Pixel 3A XL, P30 Lite

iPhone 11, modelul de bază, este mai degrabă un „flagship de buget”, decât un model high-end adevărat. Acesta vine echipat cu acelaşi procesor A13 Bionic de top de la Apple şi cu aceleaşi camere noi wide şi ultra-wide şi cu cel mai nou sistem de operare, iOS 13, de la Apple. Acesta intră astfel în concurenţă directă cu modelul de buget de la Samsung lansat în urmă cu jumătate de an. Pentru o comparaţie să îi zicem „mid-range”, am adăugat şi modelele Pixel 3 XL şi Huawei P30 Lite, chiar dacă din punct de vedere al puterii de procesare şi al preţului, acestea fac parte din altă categorie de produse. Huawei şi Google nu lansează însă trei modele cu hardware de bază high-end, bazându-se pe modelele standard şi „Pro”/XL.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus