Stiri de ultima ora

Investitie majora la Braila: Telekom deschide un centru de relatii cu clientii

Investitie majora la Braila: Telekom deschide un centru de relatii cu clientii
IT & Media
Telekom Romania anunta deschiderea la Braila a unui centru de servicii externalizate de tip call center dedicat companiilor care au nevoie de astfel de servicii si care prefera sa se bazeze pe un furnizor profesionist si cu experienta in domeniu pentru aceasta activitate importanta in multe domenii.

Alex Goaga , IT & C Ultima ora

In noul sediu din Braila Telekom Romania ofera pentru clientii companii o gama larga de servicii de contact center, ce includ vanzari � i telemarketing, servicii de back office, customer service si retentie clienti.

„Serviciile de call center sunt esentiale pentru companiile care au nevoie sa ofere suport de orice fel clientilor lor. Telekom furnizeaza clientilor care aleg sa-si externalizeze aceste servicii o solutie completa si perfect adaptabila nevoilor specifice ale fiecarei companii. Externalizarea acestor servicii ofera companiilor o serie de avantaje precum optimizarea costurilor, evitarea investitiei in echipamente, parteneriatul cu un furnizor cu expertiza in domeniu, disponibilitate imediata si flexibilitate operationala", a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Comercial, Segment Business, Telekom Romania.

Articole similare :
comments powered by Disqus