Stiri de ultima ora

iNES GROUP anunță testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!

iNES GROUP anunță testarea cu succes a televiziunii 4K/UHD!
IT & Media
iNES GROUP anunță în decembrie 2015, finalizarea cu succes a testelor pentru televiziunea 4K/UHD, televiziunea

Compania își menține astfel pozitia de lider și pionier în domeniul distribuției de servicii de televiziune bazate pe cele maiîn rețeaua proprie. Noua tehnologie de televiziune 4K/UHD va fi disponibilă pentru clienții iNES în cursul anului 2016.

avansa te tehnologii IPTV. Noile servicii de televiziune 4K/UHD vor fi disponibile prin conexiunile gigabit furnizate pe fibră optică, prin tehnologie GPON.

Tehnologia 4K/UHD oferă o rezoluție de patru ori mai mare decât a semnalului Full HD. Semnalul 4K/UHD adaugă imaginii, pe lângă definiție mai mare, o fidelitate semnificativ îmbunătățită a culorilor, rezultatul fiind o experiență TV mult mai naturală. Tehnologia 4K/UHD este cel mai bine pusă în valoare pe televizoare cu diagonale mai mari de 50’’/126 cm.

iNES GROUP este în plin proces de migrare a rețelei sale de abonați la servicii rezidențiale (Internet, Televiziune și Telefonie) pe GPON, cea mai perfor

/UHD.mantă tehnologie de acces prin fibră optică. Migrarea pe noua soluție de acces se va încheia în cursul anului 2016 când toți abonații vor beneficia de performanțele noii platforme: gigabit la Internet și Televiziune 4K

„Ne-am propus să fim primii care oferă clienților posibilitatea de a experimenta acasă cea mai inovatoare tehnologie TV a momentului, și anume televiziunea 4K. Finalizând testele pentru 4K/UHD , iNES GROUP se detașează încă o dată de ceilalți furnizori de pe piață prin avansul tehnologic pe care-l deține încă din 2005, odată cu lansarea primului serviciu IPTV din România. Din 2016, clienții iNES IPTV se vor bucura de o claritate și o fidelitate a imaginii TV mult superioară.” a declarat dl. Cătălin Cuturela – Director Operațiuni, iNES GROUP.

Despre companie:

iNES GROUP este cel mai mare operator independent de telecomunicații din București, care oferă servicii B2B/B2C. Pentru segmentul business, iNES GROUP oferă servicii precum acces dedicat prin fibră optică, servicii IT&C, Telefonie fixă sau servicii specifice de Data Center (colocare echipamente, servere private virtuale, servere dedicate etc). Pentru clienții din segmentul rezidential, iNES oferă primul serviciu IPTV din România - televiziune digitală IP prin fibră optică, cu cel mai mare număr de canale, inclusiv canale HD – ca parte din pachetul iNES IPTV, alături de internet prin fibră optică și telefonie fixă.
www.hit.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus