Stiri de ultima ora

Huawei și HONOR – noi obiective pentru strategia de brand dual

Huawei și HONOR – noi obiective pentru strategia de brand dual
IT & Media
Richard Yu consideră că „Huawei Consumer BG a intrat într-o nouă etapă,” și că „anul acesta, Huawei și HONOR vor deveni probabil cel mai mare producător de smartphone-uri din lume.”

Aceste noi obiective vin după ce compania a îndeplinit toate cele șapte obiective strategice stabilite de Richard Yu în 2012, printre care:

Serviciile Huawei destinate consumatorilor conduc veniturile companiei cu o creștere de 48,4%, depășind performanțele rețelei de operator Huawei. Anul trecut, serviciile Huawei pentru consumatori au realizat vânzări de 348,9 miliarde RMB, cu o creștere de 45,1% față de anul precedent, contribuind astfel cel mai mult la veniturile companiei.

HONOR și-a consolidat poziția de lider cu o creștere puternică, în ciuda unei recesiuni globale în industrie. Potrivit IDC, piața mondială a smartphone-urilor a înregistrat în primele trei trimestre ale anului 2018 o scădere de 3,1% față de anul trecut, dar HONOR a rezistat acestei tendințe, înregistrând o creștere de 27,1%. În plus, HONOR a obținut în anul 2018 o creștere de peste 170% în vânzările internaționale, față de anul precedent. HONOR a ocupat locul al 2-lea în volumul global de vânzări online, cu o creștere de 29,4% în anul 2018 față de anul precedent [1] .

În România, HONOR se află într-o etapă importantă de consolidare a poziției pe piață și expansiune, având obiectivul de a deveni un brand de smartphone-uri top 5, în decurs de trei ani, și top 3, în cinci ani.

În luna martie, brandul a anunțat două parteneriate strategice importante, cu Orange și eMAG, prin care dispozitivele HONOR de ultimă generație devin accesibile consumatorilor din România, răspunzând nevoii acestora pentru tehnologii inovatoare și performanță de calitate superioară la un preț avantajos.

“Ne dorim să creștem tot mai mult în România, să stabilim noi standarde de inovație și să continuăm să oferim tehnologii de ultimă generație fanilor HONOR, astfel încât piața noastră să aibă ecou și la nivel mondial. Ne-am luat angajamentul să oferim comunităților produse inovatoare și am început să facem acest lucru prin colaborările noastre pe plan local. Suntem siguri că produsele HONOR se vor ridica la nivelul așteptărilor consumatorilor prin funcțiile de ultimă generație pe care le oferă.”, a declarat Shen Wang, Country Manager HONOR România și Grecia.

HONOR a lansat în acest an o serie de tehnologii noi care demonstrează poziția de pionier a mărcii în industrie, printre care se numără:

„HONOR este pe punctul de a inova din nou și nu ne vom opri aici. Chiar dacă drumul e greu, vom continua. Vom trata fiecare zi ca pe o oportunitate de a oferi o valoare mai mare fanilor noștri. Pentru HONOR, abia acum urmează cea mai frumoasă etapă.”, a declarat George Zhao.

Despre HONOR

HONOR este unul dintre e-brandurile de top de smartphone-uri. Brandul a fost creat pentru a satisface nevoile nativilor digitali, prin produse optimizate pentru internet care le oferă utilizatorilor o experiență superioară, îi inspiră, le dezvoltă creativitatea și îi impulsionează pe tineri să-și îndeplinească visele. Pentru a reuși acest lucru, HONOR operează într-un mod diferit și curajos și face pașii necesari pentru a le oferi clienților săi tehnologii inovatoare.

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați Honor online la adresa www.hihonor.com sau urmăriți-ne pe:
mobile247.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus