Stiri de ultima ora

Huawei P30 Pro, pregătit cu ecran AMOLED curbat şi un chipset pe 7nm (Telefoane mobile)

Huawei P30 Pro, pregătit cu ecran AMOLED curbat şi un chipset pe 7nm (Telefoane mobile)
IT & Media
Huawei P20 Pro are deja mai bine de 9 luni de când a fost lansat, producătorul chinez lucrând de ceva timp la un succesor. Potrivit informaţiilor obţinute din surse apropiate companiei, Huawei a pus mult accent pe calitatea imaginii, noul model P30 Pro urmând să primească un ecran AMOLED cu margini curbate.

Noul ecran ar urma să fie livrat de LG sau producătorul chinez BOE, ambele companii fiind deja furnizori de ecrane pentru modelul Mate 20 Pro. Totuşi, chiar dacă va impresiona prin calitatea imaginii, Huawei P30 Pro nu se înscrie în trendul noilor telefoane cu ecran perforat, păstrând tradiţionalul „breton” decupat de la marginea ecranului. Nici nu e de mirare. Momentan doar Samsung stăpâneşte metoda perforării ecranelor AMOLED, iar producţia este integral rezervată pentru modelul flagship Galaxy S10.

Avânt de ales între folosirea unui ecran LCD de calitate inferioară şi o soluţie AMOLED cu „breton” , Huawei a ales soluţia care oferă cele mai bune avantaje.

Cât despre specificaţiile lui Huawei P30 Pro, zvonurile de până acum menţionează o configuraţie triple camera având ca element principal senzorul Sony IMX607, cu rezoluţie de 38MP. Telefonul ar urma să fie motorizat de Kirin 980, primul chipset Huawei realizat folosind procesul de fabricaţie 7nm FinFET.

Din păcate, pentru detalii complete va trebui să aşteptăm anunţul oficial de lansare.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus