Stiri de ultima ora

Huawei ar putea lansa o alternativă Motorola Razr (Telefoane mobile)

Huawei ar putea lansa o alternativă Motorola Razr (Telefoane mobile)
IT & Media
Motorola Razr este deocamdată singurul telefon cu ecran pliabil şi design tip clapetă, însă aprecierile foarte pozitive primite imediat după anunţul de lansare garantează că nu va rămâne prea mult timp fără rivali. Samsung a confirmat deja că pregăteşte o reinterpretare Galaxy Fold bazată de desingul clamshell, iar un brevet recent publicat confirmă că şi chinezii de la Huawei au în vedere lansarea unui produs similar.

În timp ce Lenovo/Motorola a rămas fidel nostalgicilor care aşteptau o reinterpretare a generaţiilor anterioare Motorola Razr, Huawei pare că preferă o abordare modernă, cu ecran mai înalt şi încadrat de o ramă îngustă, uniformă pe tot conturul carcasei. Cu suprafaţă mai mare disponibilă pentru desfăşurarea acumulatorului pe orizontală, noul telefon Hawei va fi şi considerabil mai subţire decât Motorola Razr, grosimea carcasei fiind limitată doar de curbura minimă admisă pentru plierea ecranului.

Pentru spatele telefonului, Huawei pare să împrumute trăsături de la ultimele modele P-series, cum ar fi camera foto poziţionată în colţul stânga-sus şi grupată pe verticală. Schiţa furnizată foloseşte drept exemplu o cameră foto cu trei senzori de tip neprecizat şi un al patrulea modul cu lentile Periscope  şi zoom optic avansat.

Printre detaliile incluse în aplicaţia pentru brevet se mai numără tastă Power şi clapetă pentru Volum cu acţionare mecanică.

La fel ca alternativa Motorola, noul telefon Huawei cu design clamshell probabil că va avea ecranul pliabil spre interiorul carcasei, producătorul venind cu un nou design de balama care să evite problemele de fiabilitate şi deformare a ecranului întâlnite la rivalul Galaxy Fold.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus