Stiri de ultima ora

Huawei a anunțat când va lansa primul smartphone din lume cu tehnologie 5G

Producătorul a făcut anunțul în cadrul Innovation Day, eveniment organizat pe 7 noiembrie la Roma

Huawei va lansa în curând primul său smartphone pliabil, care va aduce și o inovație în premieră mondială pentru un telefon: va fi compatibil cu tehnologia 5G. 

Nu avem încă detalii despre specificațiile acestui telefon, dar gadgetul va avea probabil un ecran de peste 7 inci, astfel încât atunci când va fi pliat va putea fi folosit ca telefon, iar când va fi desfășurat va fi ca o tabletă.

Despre telefoanele pliabile presa scrie deja de luni de zile, iar experții se întrec în analize și estimări. Recent, acest gadget a devenit realitate. Chiar dacă nu putem cumpăra încă un smartphone pliabil, am văzut deja cum arată modelul FlexPai produs de Royole și mult așteptatul telefon de la Samsung – Infinity Flex Display, anunțat cu doar câteva zile în urmă.

Chiar dacă Huawei a pierdut startul pentru lansarea primului telefon pliabil din lume, posibil să câștige o competiție mai importantă din punct de vedere al inovației: să fie prima companie care scoate pe piață un telefon compatibil cu sistemul 5G.

Au existat multe speculații privind data lansării acestui gadget. Acum, compania a lămurit misterul și oficialii Huawei au anunțat că primul smartphone din lume cu 5G și totodată primul telefon pliabil produs de Huawei va fi lansat în cadrul târgului de tehnologie de la Barcelona – Mobile World Congress (MWC 2019), care va avea loc în perioada 25-28 februarie 2019.

Articole similare :
comments powered by Disqus