Stiri de ultima ora

HTC reînvie brandul Wildfire de telefoane low-cost, lansând modelul Wildfire X pentru piaţa din India (Telefoane mobile)

HTC reînvie brandul Wildfire de telefoane low-cost, lansând modelul Wildfire X pentru piaţa din India (Telefoane mobile)
IT & Media
Ieşit de ceva timp din rândul producătorilor de top, HTC supravieţuieşte licenţiind numele de brand unei companii asiatice numită InOne Smart Technology, care va livra pentru piaţa din India un nou smartphone low-cost din seria Wildfire.

Disponibil cu preţuri începând de la 140 euro, HTC Wildfire X este bazat pe chipsetul Helio P22 şi foloseşte versiunea Android 9 Pie. Telefonul vine echipat cu un ecran HD+ de 6.2 inch, decupat la partea de sus după modelul picătură pentru a face loc unei camere frontale de 8MP. Pe spatele carcasei acoperită cu un finisaj iridescent găsim o cameră foto de 12MP, care oferă zoom optic 2x la rezoluţie 8MP şi poze cu efect Depth-of-Field generate cu ajutorul unui al treilea senzor optic de 5MP.

Pornind de la configuraţia de bază cu 3GB memorie RAM şi 32GB stocare internă, cumpărătorii pot opta pentru varianta cu 4GB/128GB la preţ de 175 euro şi instala până la 256GB memorie suplimentară folosind un card microSD. Pachetul include garanţie 1 ani şi asigurare pe 6 luni împotriva daunelor accidentale, acoperind inclusiv spargerea ecranului.

Momentan, nu există informaţii privind livrarea modelului Wildfire X şi în alte regiuni ale lumii, dar este posibil să întâlnim variaţii ale acestuia, prezentate sub un nume uşor diferit.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus