Stiri - Editia din date de 16-08-2018

Arhiva stiri din data de:
16-08-2018 Stiri de ultima ora din

Fondatorul Retargeting.biz lanseaza un nou proiect: ce isi propune agentia de digital marketing LoveAds

IT & Media
In timpul facultatii, Rares Banescu a inceput cu un job in vanzari, ulterior s-a angajat intr-o agentie de marketing, a continuat cu un job in business development, iar intre timp a realizat un MBA cu extindere in Canada. La 26 de ani a decis sa-si deschida o agentie de marketing online, iar 2 ani mai tarziu, in 2013, a pus bazele Retargeting.biz, un business romanesc al carui succes face inconjurul lumii.

Alex Goaga , New Media Ultima ora

La 5 ani de la lansarea softului Retargeting.biz , Rares Banescu investeste intr-un nou proiect, agentia de digital marketing LoveAds, care continua seria de proiecte romanesti ale tanarului antreprenor roman.

„Activand in mediul online de mai multi ani, am invatat ca un lucru este cert: piata de online este un organism; vesnic evoluand. De curand, Retargeting.biz a dezvoltat un nou serviciu, Programmatic Ads si am intalnit o multitudine de elemente pentru care de multe ori m-am trezit apeland la specialisti PPC. Asta m-a ajutat sa realizez ca asa cum eu am avut multe intrebari despre acest domeniu, in aceeasi situatie se gasesc multe magazine online – avand nevoie de ajutor specializat, precum Retargeting.biz, croit fiecarui client, pe nevoile si obiectivele acestuia. Asadar, LoveAds a venit ca o completare pentru Retargeting. Practic, noi la Retargeting automatizam o parte din campaniile PPC, iar cele manuale, unde este nevoie de creativitate sunt facute de LoveAds”, spune Rares Banescu.

Compania LoveAds are doi fondatori, Rares Banescu si Sebastian Cosmor, unul dintre cei mai buni specialisti de marketing online din Romania. LoveAds ofera servicii complete de digital marketing, in mod special PPC, dar si servicii de web design, email marketing, social media, SEO, CRO, personalizate pentru fiecare client in parte, pentru a asigura crearea si stabilirea identitatii brand-ului si marketarea in conformitate cu cerintele acestuia.

“Ideea de LoveAds a luat nastere din experienta noastra de e-commerce pe piata din Romania atat cu magazinele online, cat si cu agentiile care ofera servicii de online marketing”, spune Sebastian Cosmor, CEO LoveAds.

Agentia de digital marketing LoveAds se adreseaza in general magazinelor online care vor sa-si extinda reach-ul, care vor sa identifice publicul ideal sau care pur si simplu vor sa isi (re)defineasca strategia de marketing si au nevoie de un partener care le intelege nevoile si are experienta necesara in marketing-ul online pentru a face din imposibil, posibil.

“Spre deosebire de alte agentii care ofera un pachet standard de servicii contra unui pret prestabilit, LoveAds analizeaza nevoile si dorintele clientului si, impreuna cu acesta, identifica punctele forte si creeaza o strategie personalizata, cu serviciile care i se potrivesc. De asemenea, modalitatea noastra de pricing este foarte interesanta si atractiva: pret la performanta din rezultatele generale ale site-ului”, detaliaza Sebastian Cosmor, CEO LoveAds.

“Cred ca cel mai important serviciu pe care il oferim este analiza performantei si imbunatatirea anumitor aspecte ale site-urilor, aspecte ce tin de experienta utilizatorilor, aspecte ce usureaza achizitia si fac e-commerce-ul mai usor si mai atractiv. Premisa noastra este: Matching Sales Focus & Customer Need”, completeaza Rares Banescu.

In momentul lansarii, noua agentie de digital marketing de pe piata online din Romania detine deja in portofoliu 15 clienti, printre care se numara Bogas, Nichiduta, TeleshopRomania, Eurocor, Namos, pentru care LoveAds a devenit deja “the go-to place”.

In ceea ce priveste obiectivele pe termen mediu si lung ale agentiei LoveAds, cei doi antreprenori sustin ca: “Pe termen mediu, obiectivul nostru este sa revitalizam si, cu ajutorul clientilor, sa redefinim anumite magazine din mediul online, ajutand clientii sa-si eleveze bussiness-ul (brand, imagine, venituri). Iar pe termen lung vrem ca LoveAds sa devina “the go-to place” pentru toate nevoile de marketing online (branding, dezvoltare si implementare strategie de marketing, CRO) – Agentia pentru performanta afacerii tale”.Va recomandam sa cititi si :
16
aug.
retargetingbiz un start up romaanesc in plina ascensiune
IT & Media
Retargeting.Biz, startup ul care a atras atentia unor retaileri importanti din online precum Fashion Up, Floria, Zorile Store, Glittio, Meli Melo, Evolio, se afla in plina ascensiune si se dezvolta masiv...

07
dec.
cum functioneaza o platforma care vinde servicii de marketing online
Economic
O firma sau o companie poate sa si creasca vanzarile sau vizibilitatea brandului in mediul online prin folosirea unei  platforme care ofera servicii de marketing digital adapte si personalizate fiecarui tip...

13
sep.
startup ul romanesc retargetingbiz cucereste blocul est european prin integrarile cu seliton shoper si shopmania
IT & Media
Retargeting.Biz anunta integrari noi cu Seliton, Shoper si Shopmania, jucatori mari de pe piata online din Bulgaria, Polonia si Romania si isi incepe astfel ofensiva in blocul est european. Startup ul romanesc...

17
aug.
startup ul romanesc retargetingbiz isi deschide un birou in los angeles ce trebuie sa stie o firma locala care vrea sa intre pe piata din sua
Economic
Startup ul romanesc Retargeting.Biz isi deschide un birou in Los Angeles. Ce trebuie sa stie o firma locala care vrea sa intre pe piata din SUA de Raluca Abrihan 17 august...

28
feb.
10 motive sa participi la ecomteam profita de ultimele ore de reduceri
IT & Media
Daca iti cumperi bilete la ecomTEAM , cel mai mare eveniment regional de comert electronic si marketing digital, pana luni, la ora 24.00, ai parte de o reducere de 30...


comments powered by Disqus
Foto:Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : IT & Media:
Artilcole stiri grupate pe subiecte