Stiri - Editia din date de 11-01-2017

Arhiva stiri din data de:
11-01-2017 Stiri de ultima ora din

Evoluția celor mai bune echipe de League of Legends din 2016

IT & Media
Fără să fi avut nicio clasare sub locul trei și în calitate de ocupantă a primului loc la Worlds 2016, SK Telekom T1 a fost clar echipa anului trecut. A terminat anul în scădere, însă rezultatul de la LoL KeSPA Cup 2016 nu avea cum să fie mai importat ca cel de la Worlds. Chiar și-așa, cu toate că a obținut rezultate foarte bune anul trecut (și peste trei milioane de dolari) echipa s-a dezmembrat parțial. La sfârșitul lunii noiembrie și pe parcursul lunii decembrie SK Telekom T1 a schimbat jumătate din echipă. Acum rămâne de văzut ce impact vor avea aceste schimbări asupra performanțelor echipei.

Rox Tigers (locurile 3-4 la Worlds 2016) a fost a doua echipă a anului ca performanțe. A avut mai multe victorii decât SK Telekom T1, însă la Worlds s-a clasat pe 3-4. A fost și a treia echipa din circuitul profesionist de LoL ca încasări. Din păcate însă, toți jucătorii echipei au plecat în luna noiembrie, inlocuitorii lor venind de la echipe mai slabe. Deci este foarte probabilă o scădere a performanțelor în 2017.

Samsung Galaxy este, probabil, cea mai supraevaluată echipă. De exemplu, la sfârșitul anului trecut era cotată ca fiind a treia echipă la nivel mondial. Dar nu avea nici pe departe cum să fie așa ceva din moment ce, luate per ansamblu, rezultatele ei sunt mai slabe decât ale tuturor celorlalte echipe clasate în primele patru la Worlds 2016. Samsung Galaxy a câștigat o singură competiție, ultima a anului, IEM XI Gyeonggi . În rest a avut câteva clasări mediocre, altele slabe și locul doi la Worlds 2016 – singurul cu adevărat important.

H2k-Gaming a fost cea mai bună echipă europeană, asta deși nu a câștigat nicio competiție. A avut, însă, cea mai bună clasare a unei echipe europene la Worlds 2016 și a fost mereu în primele patru pe plan regional. G2 eSports ar fi putut fi destul de lejer cea mai bună echipă europeană ținând cont modul categoric în care a dominat EU LCS anul trecut. Dar G2 eSports a avut clasări foarte slabe la cele două competiții majore internaționale la care a luat parte. De exemplu, la Worlds s-a clasat printre ultimele echipe (pe locurile 13-16). H2k-Gaming, în schimb, a fost destul de constantă și s-a descurcat destul de bine într-un circuit dominat destul de clar de echipele sud-coreene.

Evoluția primelor patru clasate la League of Legends World Championship 2016, SK Telekom T1, Samsung Galaxy, Rox Tigers și H2k-Gaming

EDward Gaming a fost cea mai bună echipă chineză. În LPL – liga profesionistă dedicată Chinei – și-a disputat supremația  cu Royal Never Give Up, dar per ansmablu, a fost echipa mai bună. Asta atât datorită rezultatelor, dar și datorită faptului că în întâlnirile directe cu Royal Never Give Up, EDward Gaming a fost echipa care s-a impus de mai multe ori. La Worlds 2016 însă, s-a clasat de abia în rândul echipelor de pe locurile 5-8.

Royal Never Give Up a fost singura echipa care, în LPL le-a pus probleme serioase celor de la EDward Gaming. Dar la fel ca și EDward Gaming, s-a clasat tot în rândul echipelor de pe locurile 5-8.

Cloud9 a fost singura echipă nord-americană care a ieșit din faza grupelor Worlds 2016. Ulterior a pierdut în sferturi în fața sud-coreenilor de la Samsung Galaxy, dar rezultatul de acolo, combinat cu cele din NA LCS, au fost suficiente pentru a considera Cloud9 drept una dintre cele mai bune trei echipe nord-americane ale anului trecut.

Deși este destul de greu de stabilit care a fost cea mai bună echipă nord-americană a anului trecut – în principal datorită rezultatelor nespectaculoase ale niciunei echipe -, această titulatură ar putea să-i fie acordată lui Team SoloMid. A fost singura echipă nord-americană care a avut rezultate bune, atât pe plan intern, cât și la unele dintre competițiile externe la care a luat parte. Ce-i drept, s-a clasat pe locurile 9-12 la Worlds, dar pe de altă parte, nicio echipă nord-americană nu a avut rezultate bune acolo. A ocupat totuși locurile 3-4, atât la IEM XI Oakland, cât și la IEM X World Championship.

Albus Nox Luna este, de departe, cea mai bună echipă de LoL din Comunitatea Statelor Independente (CIS). A câștigat sezonul de vară fără prea multe probleme și pentru o nou-intrată în circuit, nu a avut nici rezultate rele la Worlds (locurile 5-8). Echipa a pierdut totuși doi jucători de la Worlds încoace, astfel că e de așteptat ca perfomanțele ei să aibă de suferit.

Evoluția de pe parcursul lui 2016 ale Royal Never Give Up, Edward Gaming, și Cloud9 (locurile 5-8 la Worlds 2016)

Counter Logic Gaming a fost, de asemenea, una dintre echipele fruntașe nord-americane, deși nici ea nu a ieșit din faza grupelor Worlds 2016 – la fel ca Team SoloMid. Spre deosebire de celelalte două echipe însă, tendința CLG pe parcursul anului trecut a fost de continuă scădere.

IMay este o altă echipă chineză care a fost înființată cu doar câteva luni în urmă, dar care și-a făcut imediat loc în top trei, cel puțin pe plan intern. Iar cu excepția rezultatului dezamăgitor de la Worlds, echipa are o tendință pozitivă.

În sfârșit, ahq e-Sports Club a fost una dintre cele două echipe taiwaneze care au luat parte la Worlds 2016, alături de Flash Wolves. Comparativ cu aceasta din urmă, ahq e-Sports Club a avut rezultate mai slabe pe plan intern, dar nu cu mult. În plus, a avut o clasare mai bună la Worlds 2016.

Evoluția de pe parcursul lui 2016 ale Royal Never Give Up, Edward Gaming, și Cloud9 (locurile 9-12 la Worlds 2016)Articole similare :
15
oct.
lol evolutia play off urilor worlds 2016
IT & Media
Royal Never Give Up și Cloud9 sunt primele echipe eliminate din play off urile Worlds 2016 după ce și au pierdut meciurile jucate împotriva SK Telecom T1, respectiv împotriva Samsung Galaxy.   Situația...

08
oct.
lol evolutia grupelor worlds 2017
IT & Media
Meciurile fazei grupelor Worlds 2017 au continuat, lucrurile începând să prindă contur, mai ales în grupa A, acolo unde SK Telecom T1 nu pare să aibă prea multe probleme. Sud coreeni au...

31
oct.
cele mai bune sase echipe de league of legends din 2016 ii
IT & Media
Acesta este a doua parte dintr o serie de două articole dedicate analizării celor mai bune echipe de League of Legends din 2016. În prima parte au fost analizate SK Telecom...

03
oct.
lol echipele calificate in play off urile worlds 2016
IT & Media
Nu prea au existat surprize în ce privește primele echipe care s au calificat în play off uri, echipele sud coreene dominând categoric toate grupele. Astfel, echipele calificate sunt ROX Tigers, Albus NoX Luna,...

01
oct.
lol league of legends world championship 2016 prima zi
IT & Media
Ieri s a dat startul celei mai importante competiții de League of Legends a anului, League of Legends World Championship 2016. Iar aceasta este situația grupelor după prima zi   Echipele participante...

comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari pentru impozitare Wagner Invest Evaluari pentru impozitare Wagner Invest
Evaluari pentru impozitare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : IT & Media:
Artilcole stiri grupate pe subiecte