Stiri de ultima ora

Essential lucrează la un asistent virtual hardware, care va face treaba pentru tine (Accesorii)

Essential lucrează la un asistent virtual hardware, care va face treaba pentru tine (Accesorii)
IT & Media
În loc să dezvolte un smartphone complet, Essential plănuieşte să creeze un nou dispozitiv wireless, care să se conecteze la acesta. Scopul său ar fi să preia şi să analizeze datele care ajung în telefon prin intermediul aplicaţiilor şi să interacţioneze cu acestea exact cum ar face utilizatorul. Practic, ai de a face cu un adevărat asistent AI care poate să lucreze independent, fără prea mult ajutor din partea utilizatorului.

Asistentul AI ar putea să răspundă la mesaje şi la e-mail-uri în mod automat, în funcţie de parametrii setaţi în prealabil. Dispozitivul care găzduieşte acest asistent este un dispozitiv de dimensiuni mici, cu un mic display, care nu poate înlocui ecranul unui smartphone. Interacţiunea principală cu acesta are loc prin intermediul comenzilor vocale.

Deja Google a început să integreze astfel de funcţii în Google Assistant, compania prezentând alături de dispozitivele Pixel 3 şi o funcţie numită Call Screening, care poate răspunde la telefon şi oferi în format text întreaga conversaţie. De asemenea, Google Duplex, funcţia care poate iniţia apeluri şi discuta cu oameni pentru utilizatori, va debuta foarte curând în stadiu beta pentru utilizatorii de Pixel, făcând acest tip de dispozitiv mai puţin util.

Essential Phone a primit update la cea mai recentă versiune de Android

Desigur, dacă noul asistent Essential se va dovedi a fi mai bun şi compatibil cu o plajă mai mare de dispozitive, acesta ar putea avea succes. Compromisul este însă faptul că trebuie să cari pe lângă un telefon încă un accesoriu în plus.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus