Stiri de ultima ora

Eroare incredibila: un barbat s-a trezit cu peste 2.000 de miliarde de euro in cont! Cum a fost posibil

Eroare incredibila: un barbat s-a trezit cu peste 2.000 de miliarde de euro in cont! Cum a fost posibil
IT & Media
"Cand m-am uitat pe contul de Internet banking, miercurea trecuta, am observat ca am devenit cel mai bogat om din lume", a povestit Luc Mahieux pentru presa belgiana.

Barbatul a explicat ca in urma cu putin timp isi introdusese detaliile bancare pe un site la care s-a abonat, insa dupa ce a observat ca respectivul site il taxa cu cate 34,90 euro pe luna, si-a reziliat abonamentul. Apoi, a constatat ca suma astronomica care i-a intrat pe card provine de pe aceasta platforma.

"Am telefonat la serviciul impotriva fraudei bancare. Cei de acolo nu mi-au putut oferi explicatii (...) Personal, nu cred ca a fost vorba de o eroare informatica si nici de o tentativa de escrocherie", a declarat el. Pentru siguranta, belgianul a luat decizia de a-si bloca cardul emis de Record Bank.

Conform publicatiei Journal de la Meuse, situatia a fost rezolvata vinerea trecuta, cand miile de miliarde de euro au zburat din contul lui Luc Mahieux, la fel de usor cum au intrat, fara alte explicatii.

Chiar si acum insa, barbatul continua sa primeasca pe retelele de socializare mesaje de la persoane care ii solicita tot felul de donatii.

Articole similare :
comments powered by Disqus