Stiri de ultima ora

DxOMark: POCOPHONE F1 depăşeşte Google Pixel, se apropie de iPhone 8 în performanţă foto (Telefoane mobile)

DxOMark: POCOPHONE F1 depăşeşte Google Pixel, se apropie de iPhone 8 în performanţă foto (Telefoane mobile)
IT & Media
DxOMark a publicat un nou test de performanţă pentru camera lui POCOPHONE F1, iar rezultatele au fost extrem de interesante. În timp ce dispozitivul de la Xiaomi nu poate fi comparat cu alte smartphone-uri din 2019 care costă dublu sau triplu la raft, acesta se poate lupta de la egal la egal cu smartphone-uri din 2018 din gama de top precum iPhone 8 sau Galaxy Note8 şi ar putea chiar să fie mai performant la anumite capitole.

Conform testelor DxOMark, POCOPHONE F1 are o cameră foto performantă, în special în lumină naturală. Aceasta reuşeşte să calculeze expunerea corect atât afară, cât şi în interior, oferă culori foarte plăcute şi nu foarte saturate sau foarte şterse, oferă focalizare foarte rapidă şi reuşeşte ceva ce modele mult mai scumpe uneori nu fac: calculează expunerea corect atunci când este folosit blitz-ul. Desigur, fiind un telefon cu un preţ mult mai mic, performanţa în lumină slabă nu este tocmai impresionantă, în timp ce modurile zoom şi bokeh captează detalii slabe.

Totuşi, POCOPHONE F1 reuşeşte să atingă un scor de 91 de puncte în testele DxOMark, fapt care duce acest telefon la poziţionarea în clasamentul site-ului cu două poziţii sub iPhone 8 şi imediat deasupra lui ZenFone 5. Alte modele notabile care se află sub POCOPHONE în topul DxO sunt primul Google Pixel, HTC U11, Galaxy S7 şi iPhone 7 Plus. La distanţă mică, undeva deasupra, găsim şi Galaxy Note8, iPhone 8 Plus şi OnePlus 6.

POCOPHONE F1: preţ şi detalii despre lansarea în Europa

Având în vedere că POCOPHONE F1 era deja un adevărat campion al performanţei în categoria sa de preţ, oferind un chipset Snapdragon 845 şi 8 GB memorie RAM, faptul că are o cameră foto competentă este un bonus bine venit pentru orice utilizator cu buget redus. Telefonul poate realiza fotografii şi filmări semnificativ mai bune decât pot modelele din gama sa de preţ precum dispozitivele Huawei „Lite” sau Samsung Galaxy A.

Articole similare :
comments powered by Disqus