Stiri de ultima ora

DIGI RCS-RDS primeşte o LOVITURĂ de la Telekom chiar înainte de a cumpăra o "bucată" din grupul german

DIGI RCS-RDS primeşte o LOVITURĂ de la Telekom chiar înainte de a cumpăra o bucată din grupul german
IT & Media
DIGI RCS-RDS primeşte o LOVITURĂ de la Telekom chiar înainte de a cumpăra o "bucată" din grupul german

Un articol de: B1.ro - 09 Oct 2019, 13:25

Telekom se pregăteşte de plecarea din România, iar concurenţii de la Orange şi DIGI RCS-RDS au pus ochii pe operaţiunile nemţilor în ţara noastră.

Telekom se lasă însă greu cumpărată şi chiar reacţionează dur pe piaţa telecomunicaţiilor. Cum? Grupul din Germania a reuşit să atragă mai mulţi abonaţi. Cei de la Telekom au atras prin portare in reteaua mobila peste 20.000 de clienti, pentru un total de aproape 200.000 in primele 9 luni ale acestui an, o cifra consistenta care o ajuta extrem de mult, scrie idevice.ro .

Acum, Telekom a ajuns la 4.5 milioane de clienti pentru divizia de servicii mobile, cu 200.000 mai putin decat in T2 2019, insa continua sa atraga prin portare in retea peste 200.000 in fiecare an, fiind la concurenta cu cei de la RCS-RDS in momentul de fata.

Telekom negociaza totusi foarte dur cu Orange si cu Digi RCS-RDS pentru vanzarea celor doua divizii de telecomunicatii, si vrea sa obtina cat mai multi bani pe ele, dorind deasemenea sa scape si de toti clientii pe care-i are in tara.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus