Stiri de ultima ora

Detaliul impresionant adus de viitorul Nubia Red Magic. Lasă în urmă toate telefoanele de pe piață

Detaliul impresionant adus de viitorul Nubia Red Magic. Lasă în urmă toate telefoanele de pe piață
IT & Media
Echipa din spatele brandului Nubia lucrează deja intens la noul telefon care va fi lansat, a transmis CEO-ul companiei pe Weibo. Acesta a distribuit un screenshot prin care dezvăluia că producătorul va prezenta un smartphone cu o rată de refresh de 144Hz. 

Directorul companiei a precizat că vor exista și versiuni de 90 și 120Hz și că dispozitivul se va numi „Red Magic 5G”, confirmând astfel că va fi compatibil cu noile standarde de conectivitate. Această funcționalitate nu este o surpriză, dat fiind faptul că aproape toți producătorii merg pe acest trend în 2020, arată jurnaliștii de la GSM Arena.

Anterior, Ni Fei, CEO al Nubia, a dezvăluit că device-ul va avea trei camere pe spate și va fi alimentat de un procesor Snapdragon 865, cuplat cu un modem Snapdragon X55 pentru compatibilitate 5G.

Există și posibilitatea ca viitorul Nubia Red Magic să vină și într-o versiune care să includă cel mai nou procesor Qualcomm, dar cuplat cu un modem diferit, pentru a menține un preț mai mic pe piețele ce nu sunt pregătite să facă trecerea la rețelele 5G. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus