Stiri de ultima ora

Design problematic: gaura din ecranul lui Galaxy S10 se suprapune cu butonul de închis apeluri de pe Snapchat (Telefoane mobile)

Design problematic: gaura din ecranul lui Galaxy S10 se suprapune cu butonul de închis apeluri de pe Snapchat (Telefoane mobile)
IT & Media
În timp ce utilizatorii de S10 şi S10e au o parte mai mare a butonului disponibilă, putând apăsa pe el, cei care folosesc Galaxy S10+ au probleme mai mari. Apăsarea butonului este foarte complicată, butonul fiind foarte puţin vizibil sub decupajul camerei. Din mai multe încercări, acesta poate fi apăsat, însă este clar că experienţa de utilizare este problematică pe acest dispozitiv.

Here ya go @ArtemR - why do you think app development on Android of some major platforms is so poor? When I use the same applications on an iOS device its amazing how much better they are. (In some cases). In any event - here is the weird Snapchat hole punch glitch on the S10 + pic.twitter.com/Xwzzucf1jn

— Cliff Levine (@v3ktorious) May 5, 2019

Pe platforma Android este foarte greu pentru dezvoltatori să ia în calcul toate posibilităţile, întrucât producătorii de hardware nu au un standard pe care trebuie să îl urmeze. Companii precum Honor au ales să plaseze camera foto în stânga, Samsung o pune în dreapta, iar alte companii preferă în continuare un notch central. De asemenea, există deja mai multe modele de telefoane fără decupaje, care beneficiază de camere retractabile sau sisteme de tip slider.

Probabil că în acest moment, cele mai sigure locuri pentru poziţionarea de butoane software de acest gen se găsesc în partea de jos, unde nu pot apărea prea multe elemente care să se suprapună. Desigur, există şi o excepţie de la această regulă, Sharp lansând anul trecut un telefon cu două decupaje, dintre care unul în partea de jos a ecranului.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus