Stiri de ultima ora

Cum va arăta Galaxy Note 10? Primele randări cu noul phablet de la Samsung

Jurnaliștii de la Phone Arena au realizat randări 3D cu noul smartphone, pe baza informațiilor neoficiale care sunt disponibile până acum.

Primul detaliu interesant sunt cele patru camere foto de pe spatele telefonului. Posibil ca senzorii să fie dispuși într-un modul orizontal, care se întinde pe aproape toată lungimea telefonului.

Lângă senzorii foto vom regăsi LEd-ul pentru fglash și senzorul de monitorizare cardiacă. Posibil ca orificiile pentru LED și senzorul cardiac să fie rotunde sau pătrate.

Configurația camerelor foto a fost practic copiată de la Galaxy S10 5G, astfel încât e posibil să vedem și pe Note 10 un senzor principal de 12MP, unul telephoto de 12MP, unul wide-angle de 16MP și un senzor 3D pentru adâncime.

Pe partea din față vom vedea, cu siguranță, noul ecran Infinity-O, cu un mic orificiu pentru camera frontală, care va fi probabil duală.

Senzorul de amprentă va fi amplasat în ecran și va avea tehnologie ultrasonică, la fel ca noua gamă Galaxy S10. Mai multe randări cu Galaxy Note 10 puteți vedea pe Phone Arena.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus