Stiri de ultima ora

CES 2019: Ce noutati au prezentat Samsung, Dell, Asus si Acer

CES 2019: Ce noutati au prezentat Samsung, Dell, Asus si Acer
IT & Media
CES 2019, cea mai mare expozitie de electronice si tehnologie din lume, ce aduna sub acelasi acoperis gadget-urile si prototipurile momentului, a inceput in Las Vegas si se va desfasura pe parcursul a 6 zile, 6-11 ianuarie.

7 Ianuarie 2019 , IT & C

Pana in acest moment, Samsung, LG, Sony, Nvidia, dar si multe alte companii de tehnologie au facut deja anunturi importante in cadrul evenimentului CES 2019. Consumer Technology Association (CES), ce reprezinta interesele a peste 2.000 de companii de tehnologie din Statele Unite ale Americii, organizeaza acest eveniment incepand cu anul 1967.

Cu trecerea anilor, evenimentul a devenit unul de amploare ce aduna peste 180.000 de oameni din peste 150 de tari, ce pot interactiona cu reprezentanti a peste 4.500 de companii. Evenimentul isi deschide portile “oficial” incepand cu 8 ianuarie, insa, cu doua zile inainte incep zilele destinate interactiunii cu presa.

Anul acesta, conferintele de presa confirmate de catre organizatori in aceste doua zile vor fi sustinute de nume precum Hisense, Hyundai, Intel, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung, Sony, TCL sau Toyota. Va prezentam mai jos cateva dintre produsele expuse pana in acest an la CES 2019.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus