Stiri de ultima ora

Cele două lucruri care îl fac fericit pe cel mai bogat om din lume. Nu au nicio legătură cu banii

Cele două lucruri care îl fac fericit pe cel mai bogat om din lume. Nu au nicio legătură cu banii
IT & Media
Bill Gates a revenit de curând pe primul loc în topul celor mai bogați oameni din lume, însă fondatorul Microsoft este recunoscut pentru stilul său de viață echilibrat și pentru felul în care încearcă să se implice pentru a aduce schimbarea în lume. 

La începutul lui 2019, Gates a participat la o sesiune de tip „Ask Me Anything” pe Reddit, acolo unde a răspuns curiozităților utilizatorilor. „Când a fost ultima dată când ai scris cod?”, „Care este numărul tău favorit?” au fost printre întrebările care i-au fost adresate omului de afaceri. Una dintre ele, însă, a mers și mai departe de atât. „Ce te face fericit?”, a vrut să afle unul dintre fanii lui Bill Gates. Iar răspunsul a fost pe măsură și, surprinzător sau nu, nu are nicio legătură cu banii.

„Cineva a spus de curând că e un sentiment special să știi că familia, copiii tăi sunt bine, iar, ca părinte, sunt total de acord”, a scris pe Reddit fondatorul Microsoft. Alături de soția sa, Melinda, acesta are trei copii: Jennifer, Rory și Pheobe. Gates a spus și că datorită copiilor lui reușește să rămână tot timpul umil: „Dacă vin acasă și arăt cumva arogant, au grijă să mă aducă imediat cu picioarele pe pământ”, a spus acesta pentru New York Times.

Alături de parenting, Gates a menționat pe Reddit și că îndeplinirea angajamentelor pe care ți le iei față de tine însuți – precum mai multă mișcare fizică – contribuie la un grad mai ridicat de fericire.

Referitor la bani, omul de afaceri a explicat că faptul că e bogat l-a făcut fericit în diverse contexte, i-a oferit „binecuvântarea” de a nu fi obligat să-și facă griji în legătură cu anumite cheltuieli referitoare la sănătate sau la taxele pentru școlarizarea copiilor. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus