Stiri de ultima ora

Cel mai rapid smartphone cu Android din lume. Îi lasă în urmă pe toți marii producători de telefoane

Cel mai rapid smartphone cu Android din lume. Îi lasă în urmă pe toți marii producători de telefoane
IT & Media
Deși producătorii-gigant precum Samsung se laudă cu funcționalitățile extrem de avansate ale noilor lor telefoane, există alte companii care pot spune că deja i-au depășit pe mulți dintre ei la capitolele performanță și rapiditate. 

Axon 10s Pro de la ZTE este primul telefon din lume dotat cu cel mai performant procesor Qualcomm, dar și primul care utilizează soluția de memorie 12GB LPDDR5 dezvoltată chiar de Samsung. Deși ar putea părea o adevărată lovitură pentru compania chineză, impactul acestui device este diminuat de faptul că Axon 10s Pro nu este disponibil încă la vânzare.

Modelul compatibil 5G nu are încă nici măcar un preț definitiv sau o dată de lansare estimativă, iar dată fiind relația companiei cu administrația Trump, șansele de lansare pe piața americană, una dintre cele mai importante din lume, sunt aproape inexistente.

Deocamdată, Axon 10s Pro de la ZTE este primul și singurul device alimentat de Snapdragon 865 SoC, ceea ce îl face acum cel mai rapid telefon, la nivel mondial. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus