Stiri de ultima ora

Ce configuratie are laptop-ul de gaming ROG Mothership de 30.000 de lei

Ce configuratie are laptop-ul de gaming ROG Mothership de 30.000 de lei
IT & Media
Laptopul de gaming ROG Mothership (GZ700) a fost prezentat pentru prima data la CES 2019, “reinventand gamingul in miscare”. Pretul nu este deloc unul mic, la 30.000 de lei.

Noul portabil de gaming ROG Mothership este disponibil in Romania prin intermediul partenerilor autorizati. ASUS a schimbat radical modul in care poate fi construit un portabil de tip desktop replacement si a obtinut performante remarcabile, care nu ar fi fost posibile intr-o constructie clasica. Trecand de la designul traditional si limitarile sale la o forma asezata vertical, inginerii ASUS au obtinut o racire excelenta ce permite functionarea sistemului la frecvente mai inalte, pentru mai mult timp.

O mai buna absorbtie a aerului

Racirea noului ROG Mothership nu este limitata de o carcasa ingusta, cu grile de ventilatie mici. Pozitia verticala si grilele mari de ventilatie din spatele ecranului permit absorbtia unei cantitati mai mari de aer si prezenta unor radiatoare mai voluminoase. Tastatura se detaseaza si se pliaza pentru a se potrivi diverselor scenarii, oferind jucatorilor libertatea de a gasi pozitia perfecta, iar designul inovator lasa suficient spatiu pentru a monta toate difuzoarele sub ecran. Asemenea altor sisteme portabile de top, ROG Mothership este integrat intr-o carcasa prelucrata cu atentie dintr-un bloc de aluminiu cu ajutorul masinilor CNC, un proces complex care implica 114 etape de lucru si operatiuni de precizie.

Hardware de top, disponibil acum in Romania

ROG Mothership este echipat cu HyperDrive Extreme, ce utilizeaza tehnologia exclusiva ASUS pentru a combina pana la trei SSD-uri NVMe PCIe 3.0 x4, furnizand cel mai rapid RAID 0 din lume integrat intr-un laptop, pentru accesarea ultra-rapida a datelor.
www.wall-street.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus