Stiri de ultima ora

Caracteristitici premium pentru noua serie 6000 de la Philips TV noua generație 4K, Ambilight și HDR

Caracteristitici premium pentru noua serie 6000 de la Philips TV noua generație 4K, Ambilight și HDR
IT & Media
TP Vision partener licențiat al Philips pentru producția de televizoare anunță că întreaga serie 6000 Philips TV – UHD din 2016 va fi compatibilă HDR. Compania a reușit de asemenea să introducă noua funcție, HDR Upscaler pentru a permite utilizatorilor să se bucure de tot conținutul la un nivel de calitate și performanță HDR.

„Noua serie 6500, 4K, Android TV din gama televizoarelor Philips UHD deschide o ușă către un conținut nou oferit de un produs cu specificații premium, ce până acum se puteau găsi numai la modelele de top. Cu ajutorul tehnologiei unice Philips Ambilight, experiența de vizionare ajunge la un nou nivel captivant ce completează designul desăvârșit al acestei serii. Atât datorită caracteristicilor tehnice de vârf cât și a prețului accesibil ne așteptăm că această serie să fie acea vedetă de încredere pentru utilizatori”

a declarat Claudia Popa, Country Leader TP Vision – România.

Modelele Philips din seria 6501 vor primi caracteristici premium – Sistemul de operare Android, iluminarea unica Ambilight, ecran 4K, design european de top și imagini HDR+

Televizoarele Philips 6500 sunt produsele de top din seria 6000 și se bucură de o îmbunătățire semnificativă atât din punct de vedere al performanței, permițând un scor impresionant de 1800 PPI (Picture Performance Index) cât și al designului.

Puternicul motor Pixel Precise Ultra HD al modelelor TV 6500 produce imagini foarte clare, naturale și realiste din toate sursele. Tehnologia Micro Dimming Pro monitorizează 6400 de zone din imagine pentru a optimiza contrastul și a oferi nuanțe profunde de negru și de un alb cât mai viu. Panoul UHD nativ 100Hz și sistemul Perfect Natural Motion asigură că toate imaginile în mișcare vor fi afișate cu o claritate și finețe excelente făcând aceste televizoare compatibile HDR+, alegerea perfectă pentru fanii filmelor și competițiilor sportive.

Seria Philips 6500 poate deveni cu ușurință centrul de divertisment de acasă mulțumită celei mai noi variante de Android TV, ce beneficiază de puterea unui procesor quad core și a unei telecomande-tastatură pentru o mai ușoară introducere a textelor cât și navigare. Modelul 6561 include atât tehnologia UHD cât și sistemul unic Ambilight cu trei surse de iluminare, în timp ce modelul 6501, cu aceleași specificații, deține numai două surse de iluminare Ambilight.

Designul “Arc” uimitor, rama subțire și finisajul premium din metal ușor garantează că seria 6500 se va potrivi fără nici o problemă în orice spațiu contemporan, toate acestea la un raport calitate preț foarte bun ce oferă servicii premium întâlnite până acum doar la modelele de top.
www.computergames.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus