Stiri de ultima ora

ASUS ROG GX800: răcire pe lichid, plăci grafice în SLi şi tastatură mecanică (Laptopuri)

ASUS ROG GX800: răcire pe lichid, plăci grafice în SLi şi tastatură mecanică (Laptopuri)
IT & Media
GX800 păstrează în mare parte designul primei generaţii de laptop-uri ROG cu răcire pe lichid, însă aduce o serie de îmbunătăţiri atât la exterior, cât şi la interior. În primul rând, tastatura clasică pentru laptop-uri a fost înlocuită cu o tastatură mecanică, cu retroiluminare LED RGB. Nu este nicio surpriză că acest model vine cu procesor Core i7 6820HK numai bun pentru pentru overclocking, însă faptul că include două cipuri grafice NVIDIA GTX 980 care rulează în SLi pare ieşit din comun chiar şi pentru acest laptop.

Momentan, acest model nu va fi livrat cu noile GPU-uri bazate pe arhitectura Pascal de la NVIDIA, întrucât nu au fost realizate variante mobile încă, dar nu ar fi ieşit din comun să primim un GX900 cândva spre toamnă cu unul sau mai multe cipuri GTX 1080. Cele două plăci grafice dublează şi consumul de energie, deci GX800 vine cu două alimentatoare de 330 W care se conectează la unitatea externă de răcire.

Display-ul a urcat de asemenea în dimensiuni, de la 17 la 18” pe diagonală, iar ASUS va oferi atât variante cu rezoluţie Full HD, cât şi UHD. Modelul care a fost prezentat pe scenă la Computex era echipat cu 64 GB DDR4.

Probabil că mulţi dintre noi nu îşi vor permite niciodată acest laptop, sau oricare altul din familia ASUS ROG de laptop-uri cu răcire pe apă, însă hai să menţionăm totuşi preţul. ASUS a anunţat că va aduce GX800 pe piaţă în luna august a anului curent, la un preţ de 6.000 de dolari. 
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus