Stiri de ultima ora

ASUS a prezentat la Computex noul Zen AiO ZN242 (PC)

ASUS a prezentat la Computex noul Zen AiO ZN242 (PC)
IT & Media
ZEN AiO ZN242 vine echipat cu un display IPS cu rezoluţie Full HD de 23,8”, diagonală obişnuită pentru un computer de birou normal. Acesta integrează hardware pentru laptop-uri, precum procesorul Intel Core i7-7700HQ (4 nuclee, 8 fire de execuţie, frecvenţe între 2,8 şi 3,8 GHz), până la 32 GB memorie RAM şi care poate fi configurat fie cu SSD de până la 512 GB pe PCIe (M.2), fie cu un hard disk obişnuit şi un modul Intel Optane. Întrucât AiO ZN242 include un GPU GTX 1050 de la NVIDIA, acesta poate fi folosit şi pentru jocuri în rezoluţia nativă pe detalii reduse.

ASUS a integrat cam toate port-urile necesare unei utilizări de birou obişnuite, optând pentru 4 mufe USB 3.0 Type-A, un USB 2.0 Type-A, un port Ethernet pentru reţea şi jack-uri audio pentru căşti şi microfon.

Nu este clar în ce alte configuraţii va veni ZN242, însă cu siguranţă vor exista şi modele echipate cu procesoare Core i5. Lansarea urmează să aibă loc în luna septembrie, moment în care vom afla mai multe şi despre preţul noii linii de dispositive All in One de la ASUS.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus