Stiri de ultima ora

Apple vrea să lanseze patru modele de iPhone, inclusiv unul mai accesibil

Apple vrea să lanseze patru modele de iPhone, inclusiv unul mai accesibil
IT & Media
Un raport al JPMorgan dezvăluie că Apple va încerca să-și crească vânzările de iPhone în 2020 prin lansarea a patru noi modele.

Analiștii se așteaptă ca trei dintre ele să aibă ecran OLED și să fie compatibile cu tehnologia 5G, iar cel puțin două să aibă cameră time-of-flight (ToF), scriu jurnaliștii de la GSM Arena.

De obicei, Apple lansează telefoanele în luna septembrie, înainte de sezonul sărbătorilor de iarnă și este deja cunoscut faptul că în 2019 vor fi prezentate numai trei modele de iPhone, cu dar cu senzori mai buni.

Analiza JPMorgan a dezvăluit și că Apple vrea să intre și în zona telefoanelor mai accesibile, cu un bun raport calitate-preț. Asta înseamnă că ar putea lansa un gadget de mărimea lui iPhone 8, dar fără modem 5G, prin urmare la un preț mai mic.

Dar, cum Tim Cook nu este dispus să renunțe la segmentul premium, anul viitor vom vedea, pe lângă acest model mai ieftin, și trei versiuni cu ecran OLED care vor avea, cel mai probabil, dimensiuni ale display-ului de 5,4 inci, 6,1 inci, and 6,7 inci.

Toate aceste upgrade-uri au ca scop relansarea vânzărilor, iar estimarea pentru 2020 este de 195 de milioane de unități vândute.
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus