Stiri de ultima ora

Apple înlătură o funcție importantă de pe iPhone 9, pentru a aduce un ecran mai mare. Cât de mult de schimbă telefonul

Apple înlătură o funcție importantă de pe iPhone 9, pentru a aduce un ecran mai mare. Cât de mult de schimbă telefonul
IT & Media
Cel mai vechi model iPhone care se află acum la vânzare este iPhone 8, iar compania plănuiește să folosească această versiune ca bază pentru următoarea gamă care să fie mai ieftină și mai compactă. 

Noi informații venite dinspre participanții la CES 2020 care au discutat cu mai multe surse din rândul producătorului aduc detalii în plus referitoare la specificații.

Mai mult, telefonul va adopta un senzor TrueDepth și va crește dimensiunea ecranului de la 4,7 la 5,4 inci. Modulul foto va veni și el cu îmbunătățiri, la fel ca blițul LED.

iPhone 9 ar putea fi cel mai ieftin telefon lansat de Apple, iar prezentarea lui este așteptată de toată lumea tehnologiei cu mare curiozitate. Rămâne de văzut ce îmbunătățiri vor aduce cei de la Apple și cât de mult vor miza pe direcția care i-a consacrat deja. 

În general, Apple merge pe variante destul de sigure când vine vorba despre telefoane, iar acest lucru nu este unul contestat de fani, dimpotrivă. Cei care preferă dispozitivele realizate de gigantul american apreciază stilul său recognoscibil și predictibilitatea de care dă dovadă compania, de cele mai multe ori. 
www.yoda.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus