Stiri de ultima ora

AOC oferă noi modele de monitoare optimizate pentru productivitate (Monitoare)

AOC oferă noi modele de monitoare optimizate pentru productivitate (Monitoare)
IT & Media
 1080, o viteză îmbunătăţită de 160 Hz şi tehnologia Adaptive-Sync inclusă. Cu o rază de 2000 mm, este mai curbat decât alte monitoare convenţionale curbate, oferind un nivel ridicat de afundare deosebit pentru jucătorii şi utilizatorii multi-task.

AOC U3477PQU

Monitorul ultrawide QHD 34" (21: 9), cu un panou IPS puternic, o rezolutie impresionanta de 3440 x 1440 pixeli, prezintă mai multe opţiuni şi conexiuni ergonomice (inclusiv USB 3.0 şi HDMI cu funcţionalitate MHL). Acest monitor 34" (86,7 cm) ultrawide QHD este alegerea potrivită pentru amatorii de cinema şi utilizatorii exigenţi multi-task deopotrivă.

AOC U3277PQU şi Q3277PQU

U3277PQU dispune de un panou AHVA-IPS cu o rezoluţie de 4K UHD de 3840 x 2160 pixeli, care este de patru ori mai mare decât cea a unui panou standard, Full HD. Utilizatorii fără o placă grafică compatibilă 4K modernă pot obţine în continuare imagini strălucitoare de înaltă rezoluţie cu Q3277PQU şi panoul său QHD AMVA. Rezoluţia QHD de 2560 x 1440 pixeli oferă o densitate a pixelilor imbunătăţită cu mult peste cea a monitoarelor Full HD de aceeaşi dimensiune. Ambele monitoare se prezintă  ca  modelele 32’’ şi sunt bogate în caracteristici. Ele sunt blânde cu ochii şi oferă multe conexiuni, plus tehnologia FREE AOC Flicker.

Mai mult spaţiu: productivitate îmbunătăţită cu monitoarele UltraWide

Conectivitate mai mare: monitorul ca un "hub" multitasking

Conectarea mai multor dispozitive periferice direct cu monitorul economiseşte timp şi spaţiu. Modelele AOC U3277PQU şi Q3277PQU oferă o gamă largă de opţiuni, inclusiv DisplayPort, HDMI (MHL acceptată pentru sincronizarea şi încărcarea telefoanelor mobile sau a tabletelor), DVI, VGA şi un hub USB 3.0 pentru transferul de date sau de încărcare a dispozitivelor USB. U3277PQU acceptă şi conexiuni HDMI 2.0, permiţând redarea de conţinut UHD cu până la 60 de cadre pe secundă.

Mai mult din ambele: setările multimonitoarelor

Utilizatorii pot folosi în acelaşi timp, de exemplu, un monitor cu ecran lat cu mai multe dispozitive periferice sau chiar unul, două sau mai multe monitoare suplimentare. Ca rezultat, în special jucătorii hard-core pot încerca ultima experienţă de joc care înconjoară întregul câmp vizual. Şi utilizatorii care lucrează la sarcini extrem de complexe pot construi setările individuale pentru a avea toate aspectele cruciale ale muncii lor dintr-o privire. Cu această ocazie, opţiunile ergonomice, cum ar fi modul de pivotare, pot intra în acţiune pentru a optimiza construcţia individuală.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus