Stiri de ultima ora

Android 9.0 Pie a fost lansat pe telefoanele Xperia XZ1 (Telefoane mobile)

Android 9.0 Pie a fost lansat pe telefoanele Xperia XZ1 (Telefoane mobile)
IT & Media
Sony Xperia XZ3 a fost primul smartphone livrat din fabrică cu Android 9.0 Pie, însă cei care au un dispozitiv al companiei lansat anul trecut nu mai trebuie să aştepte pentru a beneficia de acelaşi software. Utilizatorii de Xperia XZ Premium, Xperia XZ1 şi Xperia XZ1 Compact pot acum să facă update la cel mai nou sistem de operare de la Google, prin aplicarea update-ului 47.2.A.0.306, care tocmai a fost lansat.

Noul pachet software aduce versiunea sistemului de operare la 9.0, în timp ce aduce un update de securitate puţin mai vechi, cel pentru luna octombrie (săptămâna trecută a fost lansat pentru dispozitivele Pixel şi pentru Essential Phone update-ul de securitate pentru luna noiembrie). La capitolul noutăţi, camera foto de pe dispozitivele Xperia XZ de anul trecut are cele mai multe de câştigat.

La nivel de interfaţă, nu s-au schimbat foarte multe, întrucât Sony nu oferă suport pentru noul stil de navigaţie prin intermediul gesturilor, însă oricum Android 9.0 Pie nu oferă atât de multe noutăţi la suprafaţă, majoritatea îmbunătăţirilor fiind „invizibile” până în momentul în care începi să le foloseşti. Actualizarea ar trebui să fie deja disponibilă prin pachet OTA (over the air) pentru majoritatea utilizatorilor acestor dispozitive.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus