Stiri de ultima ora

ADATA oferă noi accesorii USB Type C (Accesorii)

ADATA oferă noi accesorii USB Type C (Accesorii)
IT & Media
ADATA Technology a anunţat lansarea mai multor produse create pentru a uşura trecerea la USB-C. Acestea fac standardul USB reversibil compatibil cu conectori cum ar fi USB-A şi HDMI, precum şi cu prize tradiţionale ca VGA (D-sub).

Cu noile adaptoare, cabluri şi hub-uri, utilizatorii pot conecta dispozitive cu USB-C la diverse alte dispozitive, astfel încât funcţionalitatea este menţinută.

Cititor OTG USB-C şi Hub USB-C

Cititorul OTG USB-C combină suportul USB-C, USB-A şi microSD/SDXC/SDHC într-un produs portabil, ultra-compact. Acesta reprezintă o modalitate excelentă de a transfera conţinut şi de a interconecta dispozitive. În plus, Hub-ul USB-C are porturi USB-C, USB-A şi HDMI, cu posibilitatea de a încărca anumite dispozitive mobile. Portul HDMI permite afişarea de conţinut de pe dispozitive cum ar fi notebook-uri sau telefoane, direct pe televizor, iar includerea unui USB-A asigură o largă compatibilitate cu numeroase produse de pe piaţă.

Cablu şi adaptor USB-C

Cablurile ADATA USB-C sunt realizate la un nivel de calitate premium şi suportă până la 100W datorită unui controler E-MARK integrat, accelerând încărcarea dispozitivelor şi facilitând redarea de conţinut UHD 4K fără a avea nevoie de buffer. În plus, ADATA lansează şi adaptoare compacte de la USB-C la USB-A, convertind orice cablu USB-A la USB-C reversibil.
www.go4it.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus