Stiri de ultima ora

UNIC în lume: X Æ A-12 Musk, așa îl cheamă pe noul băiat al miliardarului Elon Musk

UNIC în lume: X Æ A-12 Musk, așa îl cheamă pe noul băiat al miliardarului Elon Musk
International
Fondatorul Tesla şi SpaceX, Elon Musk, şi cântăreaţa Grimes l-au prezentat marţi pe reţelele de socializare fiul lor nou-născut care se va numi "X Æ A-12 Musk" sau ”X AE A-12 Musk”, un nume care a suscitat uimirea useri-lor, în primul rând din cauza dificultăţii de pronunţie, relatează EFE.

Un prenume atât de neobişnuit a suscitat un val de mesaje ale utilizatorilor de Twitter, care s-au întrebat cum se pronunţă această combinaţie de litere şi nume.

Unii useri au spus în glumă că porecla copilului va fi "Tesla Junior", care se pronunţă mai uşor, în timp ce alţii au speculat pe ton ironic că este vorba de un cyborg sau de o entitate care nu este umană.

Adevărul este că Musk a publicat de-a lungul zilei mai multe poze ale bebeluşului său ce nu are un aspect ieşit din comun, în afară de o imagine în care asupra nou-născutului a fost aplicat un filtru care îl face să pară că are faţa tatuată.

Dincolo de glumele useri-lor care şi-au imaginat cum se va prezenta copilul în prima lui zi de şcoală, unele mass-media au precizat că legile din California ar putea să-l împiedice pe Musk să-şi înregistreze copilul cu această succesiune de litere şi numere.

"Arhangel" sau " Xavier" sunt câteva dintre transcrierile pe care unii le-au dat numelui bebeluşului, fără ca Elon Musk să fi confirmat vreunul.

X Æ A-12 Musk este primul copil al cuplului Grimes şi Musk. Elon Musk are alţi cinci fii, născuţi prin fertilizare in vitro, din prima lui căsătorie, cu Justine Wilson (2000-2008).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus