Stiri de ultima ora

Sute de răniţi la Torino, în urma unei busculade dintr-o piaţă unde oamenii urmăreau finala Ligii Campionilor

Sute de răniţi la Torino, în urma unei busculade dintr-o piaţă unde oamenii urmăreau finala Ligii Campionilor
International
Şase sute de persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale după busculada din piaţa San Carlo de la Torino, din timpul meciului dintre Juventus şi Real Madrid, din finala Ligii Campionilor de la Cardiff. Conform agenţiei Ansa, un băieţel este la spital în stare gravă.

Poliţia din Torino a anunţat că băieţelul are un traumatism cranian şi toracic şi se află internat la spitalul Regina Margherita din Torino.

Presa italiană mai scrie că un copil de trei ani a fost dat dispărut de părinţi.

Două persoane au fost arestate, după ce carabinierii au descoperit că acestea furau din rucsacurile lăsate de oameni la locul incidentului.

Incidentele au avut loc în piaţa San Carlo, în centrul oraşului Torino, unde fanii urmăreau finala pe ecrane uriaşe.

Acestea au izbucnit după ce un fan ar fi urlat că la locul adunării ar fi amplasată o bombă, astfel că oamenii au început să fugă în diverse direcţii. O altă ipoteză este că prăbuşirea unei balustrade care ducea la o parcarea subterană ar fi provocat haosul de la Torino.

Răniţii au fost transportaţi la spitalul Molinette din Torino, acuzând diverse contuzii din cauza căzăturilor, după ce lumea s-a călcat în picioare în încercarea de a părăsi zona.

Potrivit Gazzetta dello Sport, în jurul orei locale 22.15, când Real conducea cu 3-1, cineva ar fi făcut o glumă proastă afirmând că a aruncat o bombă. "Un băiat a aruncat o petardă spunând că este o bombă, imediat m-am trezit aruncat pe pământ", a declarat un martor la Rainews24.

Formaţia spaniolă Real Madrid a învins, sâmbătă, la Cardifff, cu scorul de 4-1 (1-1), echipa italiană Juventus Torino, şi a câştigat Liga Campionilor pentru a 12-a oară în istoria sa şi a doua oară consecutiv.

Real devine prima echipă din istorie care reuşeşte să-şi păstreze titlul în actualul format al Ligii Campionilor.

Pentru Real Madrid a marcat Cristiano Ronaldo în minutele 20 şi 64, Casemiro, în minutul 61 şi Asensio în minutul 90.

Articole similare :
comments powered by Disqus