Stiri de ultima ora

SUA: Panică printre pasagerii unui avion Delta Airlines, după ce aeronava a pierdut brusc peste 9.000 de metri din altitudine

SUA: Panică printre pasagerii unui avion Delta
Airlines, după ce aeronava a pierdut brusc peste 9.000 de metri din altitudine
International
Brandon Tomlinson, care era la bordul aeronavei cu fiul său de un an şi mama sa, a declarat pentru BuzzFeed News că incidentul s-a petrecut la aproximativ 35 de minute după decolare.

@Delta Flight 2353 God Bless the Captain and crew. Had an emergency midair from Atlanta to Fort Lauderdale. Oxygen masks deployed and we descended quickly and we re diverted to Tampa. I texted my wife and dad I loved them. Told my mom I love her and hugged my son. @wsvn @cbs12 pic.twitter.com/C9QcU9DbYV

— J.T. (@BrutusOsceola) 18 September 2019

„Deodată, au căzut măştile de oxigen şi se auzea un zgomot asurzitor, de la motoare cred, pentru că pilotul plonja ca să ajungă jos”, a spus el. „Era ca un roller coaster. Şi puteai vedea în ochii însoţitoarelor de bord că era real şi nu era ceva de glumit”.

— Jasmine Styles (@JasmineStylesTV) 19 September 2019

Purtătorul de cuvânt al Delta Air Lines, Anthony Black, a declarat pentru BuzzFeed News că piloţii au decis să iniţieze o coborâre rapidă, după ce au fost alertaţi de „o posibilă problemă cu depresurizarea aeronavei”.

„Ca măsură de precauţie, echipajul a ales să coboare rapid de la 12.000 de metri la 3.000 de metri”, a precizat Black. „Scopul era aducerea avionului la o altitudine mică unde oamenii să nu aibă nevoie de măşti şi să şi reducă problema depresurizării”.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus