Stiri de ultima ora

SUA. Mii de zboruri au fost anulate iar vacanţa de iarnă a fost prelungită din cauza unei furtuni de zăpadă

SUA. Mii de zboruri au fost anulate iar vacanţa de iarnă a fost prelungită din cauza unei furtuni de zăpadă
International
Furtuna de zăpadă care se îndreaptă spre nord-estul Statelor Unite a determinat anularea a aproximativ 1.800 de zboruri şi prelungirea vacanţei de iarnă în zeci de şcoli, relatează site-ul postului  ABC News .

Cele mai multe zboruri au fost anulate pe aeroporturile din Chicago şi Cleveland. Aeroportul din Boston a anunţat că nu va opera zboruri începând de joi, de la ora locală 20.30.

Potrivit site-ului postului Fox News, joi după-amiază, în Statele Unite erau amânate cel puţin 3.900 de zboruri.

Mai multe şcoli din New England şi New York au fost închise, joi, din cauza viscolului aşteptat în următoarele zile. Primarul oraşului Boston, Thomas Menino a decretat o alertă de furtună şi a anunţat că şcolile din Boston vor fi închise vineri.

O alertă de furtună a fost decretată, de asemenea, în statele New York, New Jersey şi Pennsylvania şi o partea din New England.

Nord-estul Statelor Unite se pregătea, joi, de o furtună de zăpadă însoţită de rafale puterice de vânt care ar urma să reducă temperaturile la până la minus 12 grade Celsius la New York, resimţite ca minus 23 de grade Celsius, potrivit serviciilor naţionale de meteorologie.

Guvernatorul statului New York, Andrew Cuomo, a activat joi dimineaţa Centrul pentru operaţiuni de urgenţă şi a invitat locuitorii să folosească transportul în comun, avertizând populaţia că mai multe autostrăzi ar putea fi închise din cauza vremii nefavorabile.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus