Stiri de ultima ora

Soția lui Robert De Niro cere 500 de milioane de dolari, în procesul de divorț

Soția lui Robert De Niro cere 500 de milioane de dolari, în procesul de divorț
International
 Soția lui Robert de Niro, actriţa şi cântăreaţa Grace Hightower, cere, în cadrul procesului de divorț, jumătate din averea starului, estimată la 500 de milioane de dolari, potrivit Page Six.

La o audiere care a avut loc joi, la Curtea Supremă din Manhattan, New York, echipa de avocați a lui Hightower a făcut această solicitare, deși actrița a încheiat cu De Niro un acord prenupțial, potrivit căruia, în urma divorțului, ar urma să primească un apartament în valoare de 6 milioane de dolari, un cec de 500.000 de dolari și o alocație anuală de 1 milion de dolari. Totodată, aceasta ar urma să primească jumătate dintr-un al doilea apartament, scrie MEDIAFAX

Totuși, Grace Hightower, în vârstă de 63 de ani, spune că este îndreptățită să primească jumătate din veniturile actorului din perioada între anul 2004 (când cei doi s-au căsătorit a doua oară, după un mariaj între 1997 - 1999) și până în prezent.

În afară de veniturile obținute din filme, Robert de Niro deține acțiuni în mai multe companii, printre care lanțul de restaurante Nobu sushi, The Greenwich Hotel din New York și Canal Productions.

La începutul acestui an, avocații lui De Niro au spus că Grace Hightower încearcă să mediatizeze acest proces de divorț.

Actorul american în vârstă de 75 de ani şi soţia sa, care au anunțat, la sfârșitul lui 2018, că divorţează după 21 de ani de căsnicie, sunt în conflict și în ceea ce privește custodia fiicei lor minore, Helen, în vârstă de 7 ani.

Aceasta nu este prima dată când De Niro și Hightower sunt în conflict în privința custodiei unui copil. În 1999, după nașterea primului lor copil, Elliott - care a fost ulterior diagnosticat cu autism -, cei doi au decis să divorțeze și nu au reușit o vreme să ajungă la un acord privind custodia acestuia. În cele din urmă, De Niro și Hightower s-au împăcat, iar, în urmă cu șapte ani, s-a născut Helen, cu ajutorul unei mame surogat.

Robert de Niro mai are doi copii - Drena, în vârstă de 47 de ani, și Raphael, în vârstă de 42 de ani - cu fosta soție, actrița Diahnne Abbott, cu care a fost căsătorit în perioada 1976 - 1988, și alți doi fii, gemenii Julian și Aaron, în vârstă de 23 de ani, cu o fostă iubită, din perioada 1988 -1996, actrița Toukie Smith.

Mariajul cu Hightower a fost cel de-al doilea al actorului american, care este cunoscut pentru discreția privind viața personală.

Actorul, regizorul şi producătorul Robert De Niro este considerat unul dintre cei mai talentaţi şi mai influenţi cineaşti din toate timpurile. Dublu câştigător al premiului Oscar, pentru rolurile din "Naşul: Partea II" (1975) şi "Taurul furios/ Raging Bull" (1981), De Niro a făcut multe alte roluri memorabile, mai ales în regia lui Martin Scorsese, în filme precum "Şoferul de taxi/ Taxi Driver" (1976), "Băieţi buni/ Goodfellas" (1990), "Promontoriul groazei/ Cape Fear" (1991) şi "Casino" (1995). El este, de asemenea, unul dintre fondatorii celebrului Festival Internaţional de Film Tribeca de la New York, înfiinţat în 2002.
digi24.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus