Stiri de ultima ora

Ruşii au promis că nu vor mai bloca bazele ucrainene din Crimeea până vineri, anunţă Kievul

Ruşii au promis că nu vor mai bloca bazele ucrainene din Crimeea până vineri, anunţă Kievul
International
DISPARIŢIA avionului Malaysia Airlines: Piloţii şi pasagerii zborului MH370, în vizorul anchetatorilor astăzi, 09:25

Căutările zborului MH370 - care şi-a schimbat direcţia şi a dezactivat comunicaţiile în mod "deliberat", după care s-a "evaporat", în urmă cu opt zile - se concentrau duminică asupra a două regiuni vaste, în timp ce anchetatorii investighează minuţios piloţii şi pasagerii.

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani luni, 14:49

Marele Sinod al Bisericii Ortodoxe se va reuni în anul 2016, pentru prima dată după 1.100 de ani, întâlnirea urmând să se desfăşoare la Biserica Sfânta Irina din Istanbul, unde a avut loc cel de-al doilea Sinod Ecumenic, din anul 381.

Armata ucraineană a respins un ATAC RUS. CNN: Rusia REFUZĂ negocierile cu Administraţia din Ucraina. Soldaţii ruşi din Transnistria se află în "ALERTĂ DE RĂZBOI" - LIVE TEXT 4 mar 2014

Preşedintele rus, Vladimir Putin, a declarat marţi că în acest moment nu este necesar să fie trimise trupe în Ucraina, dar Rusia îşi rezervă dreptul de a recurge la "toate mijloacele" pentru a-şi proteja cetăţenii din această ţară. Preşedintele rus le-a ordonat trupelor mobilizate săptămâna trecută într-un exerciţiu militar surpriză în vestul şi centrul Rusiei să se întoarcă la unităţile lor, a declarat purtătorul său de cuvânt Dmitri Peskov, relatează Russia Today, în pagina electronică. Un emisar al Naţiunilor Unite este în drum spre Crimeea. Armata ucraineană anunţă că a respins, fără schimburi de focuri, un atac al Forţelor Navale ruse.

Articole similare :
comments powered by Disqus