Stiri de ultima ora

Rudy Giuliani, prins într-o capcană de un navigator pe Internet anti-Trump

Rudy Giuliani, prins într-o capcană de un navigator pe Internet anti-Trump
International
O greşeală de tastare şi un internaut pus pe farse i-au pus în dificultate reputaţia lui Rudy Giuliani, un avocat al preşedintelui american Donald Trump şi consilier în piraterie informatică la Casa Albă, pe tema cunoştinţelor acestuia despre Twitter şi Internet, relatează AFP.

Într-un tweet în care denunţa ancheta procurorului special Robert Mueller vizând foşti consilieri ai lui Trump, Rudy Giuliani a uitat, săptămâna trecută, să pună spaţiu între două fraze şi scria "G-20.In".

Această legătură este descoperită de către creatorul unui site de web din Atlanta, Jason Velazquez, care realizează că numele domeniului nu aparţine nimănui.

”Twitter a permis oamenilor să-mi invadeze textul cu un mesaj dezgustător împotriva preşedintelui. Nu-mi spuneţi că nu sunt antitrumpişti implicaţi şi înregimentaţi”, a reacţionat marţi seara  Rudy Giuliani, furios din cauza acestei deturnări.

— Rudy Giuliani (@RudyGiuliani) 5 December 2018

”Consilierul în securitate cibernetică al lui Trump nu ştie cum merge Twitterul”, a denunţat un consultant democrat, Brad Reason.

"Rudy Giuliani acuză Twitter că i-a sabotat mesajul. De fapt e vina sa”, a rezumat miercuri, The New York Times.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus