Stiri de ultima ora

Republica Moldova în pragul IMPLOZIEI. Guvernul Maia Sandu și aliații anunță proteste masive împotriva Guvernului Pavel Filip

Republica Moldova în pragul IMPLOZIEI. Guvernul Maia Sandu și aliații anunță proteste masive împotriva Guvernului Pavel Filip
International
Nebunia crește în intensitate în Republica Moldova. Socialiștii președintelui Igor Dodon și oamenii Maiei Sandu și ai lui Andrei Năstase, liderii ACUM anunță proteste masive împotriva Guvernului interimar al Moldovei condus de Pavel Filip și care a anunțat deja alegeri anticipate pentru toamnă în urma deciziilor Curții Constituționale.

Vezi și:

Duminică, la data de 16 iunie, ora 11:00, în fața Parlamentul Republicii Moldova va avea loc un marș în susținerea noii guvernări. Anunțul a fost făcutde președintele Igor Dodon după ce a consultat fracțiunile parlamentare - PSRM, PAS și Platforma DA.

„Am avut o discuție cu Maia Sandu , Andrei Năstase și Zinaida Greceanîi despre situația actuală și acțiunile întreprinse în zilele următoare. La ziua de azi această nouă guvernare este susținută de tot mai multă lume din interiorul țării, aleși locali, consilieri, vin sute de mesaje. Vă rog să ieșiți cu declarații în susținerea guvernului legitim. Nu vă temeți. Dați dovadă de curaj. Dacă în următoarele zile vom fi mai mulți, atunci transmiterea pașnică a puterii va fi mai simplă și rapidă. Dacă veți aștepta, poate va ajunge la destabilizare. Mă bucur că partenerii noștri vin cu susținerea Guvernului legitim. Presiunea externă crește și va crește în continuare. Împreună cu conducerea partidelor am decis să chemăm cetățenii la un marș al poporului în susținerea noului Guvern: Duminică la 11:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova, va fi un miting pașnic. Cu cât mai mulți vom fi cu atât transmiterea puterii va fi mai pașnică”, a declarat Dodon în cadrul unei conferințe de presă.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus