Stiri de ultima ora

Regizorul Roman Polanski, acuzat pentru a treia oară de abuz sexual asupra unui minor

Regizorul Roman Polanski, acuzat pentru a treia oară de abuz sexual asupra unui minor
International
Regizorul Roman Polanski este implicat într-un nou scandal de abuz sexual asupra unui minor . O a treia femeie l-a acuzat pe acesta că ar fi abuz at-o sexual în anii 70, la 40 de ani după ce a încercat să violeze o altă tânără. Aceasta a spus că avea doar 16 ani la acea vreme.

"Motivul pentru care am păstrat pentru mine ce s-a întâmplat este pentru că nu am vrut ca tatăl meu să facă ceva care să-l bage la închisoare pentru tot restul vieţii”, a precizat femeia, pe nume Robin, potrivit The Guardian . 

Femeia a făcut această dezvăluire atunci când a aflat că dosarul acesta dosarul ar putea fi abandonat.

De asemenea, Samantha Geimer l-a acuzat pe regizor pentru atac sexual, dar în iunie a afirmat că l-a iertat pe acesta și că vrea doar ca totul să se termine.

Robin nu îl poate da în judecată pe regizor fiindcă a trecut prea mult timp de la acel incident, însă poate depune mărturie împotriva acestuia în dosarul deschis de Samantha.

Roman Polanski, care a regizat filme celebre precum "Pianistul" sau "Rosemary s Baby", și-a recunoscut vinovăția în cazul Samanthei, care avea doar 13 ani la vremea aceea. Acesta a stat 48 de zile în custodie pentru a fi evaluat de un psihiatric înainte de a fi eliberat.

Roman Polanski, care are cetățenie poloneză și franceză, este căsătorit cu actrița Emmanuelle Seigner și au împreună doi copii.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus