Stiri de ultima ora

Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele

Prinţul Andrew, văzut în apartamentul lui Epstein când două tinere rusoaice îi masau picioarele
International
Prinţul Andrew a fost văzut în apartamentul din New York al investitorului în fonduri speculative Jeffrey Epstein în timp ce două tinere îi masau picioarele, potrivit unui schimb de e-mail-uri dintre un proeminent agent literar american şi scriitorul Evgheni Morozov, informează The Guardian.

Epstein, în vârstă de 66 de ani, a fost arestat în luna iulie şi pus sub acuzare pentru trafic de minori. El s-a sinucis în închisoare pe 10 august.

În articolul publicat de New Republic, Morozov explică faptul că este pe punctul de a încheia colaborarea cu Brockman, din cauza faptului că agentul a păstrat secretă legătura lui cu Epstein.

Scriitorul vorbeşte despre un schimb de e-mail-uri din 2013, în care apărea numele prinţului Andrew: „A trecut mai bine de o lună şi niciun cuvânt despre această problemă. Nu pot să cred că nu ştia nimic despre escapadele sexuale sărlatice ale lui Epstein”.

Brockman nu a dorit să comenteze cele spuse de Morozov.

În discuţiile dintre Morozov, colaborator obişnuit al The Guardian, şi Brockman, agentul îi povestea cum a fost în vizită la reşedinţa lui Epstein din Manhattan.

„Ultima dată când l-am vizitat în casa lui (cea mai mare reşedinţă privată din New York), am intrat şi l-am găsit îmbrăcat în trening, iar un tip britanic în costum primea un masaj la picioare din parte a două rusoaice tinere bine îmbrăcate”, scria Brockman. „Britanicul, numit Andy, comenta cu privire la autorităţile suedeze şi acuzaţiile aduse lui Julian Assange”. 

Brockman a mai povestit că „Andy” spunea: „Credem că sunt liberali cei din Suedia, dar sunt mai mult ca în nordul Angliei în opoziţie cu sudul Europei”.

Agentul a mai scris că Andrew s-a plâns cu privire la statutul său public: „În Monaco, Albert munceşte 12 ore pe zi, dar la 9 seara, când iese în oraş, face ce vrea şi nimănui nu-i pasă. Dar dacă aş face eu, aş avea mari probleme”.

La un punct, Brockman a notat: „Mi-am dat seama că cel care primea masajul din partea Irinei era Alteţa Sa prinţul Andrew, duce de York”.
adevarul.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus