Stiri de ultima ora

Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma

Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma
International
DE PUBLICAT SITE Primul om cu o avere de 1.000 MILIARDE: Jeff Bezos trece primul pragul. Când l-ar putea urma Zuckerberg şi Jack Ma

Jeff Bezos (56 de ani), în prezent deţinător al unei averi de circa 145 miliarde dolari, ar putea fi primul om din istorie care trece pragul de 1.000 miliarde, arată estimările platformei americane Comparisun. Proprietarul Amazon, care a mai acumulat câteva miliarde chiar în timpul pandemiei şi care a donat 100 milioane dolari către băncile americane de alimente, va avea 62 de ani în 2026, când ar putea deveni primul om al lumii cu 1.000 miliarde dolari în "seif".

"Chiar şi în vremuri normale, nesiguranţa familiilor în privinţa traiului de zi cu zi este o problemă importantă. Din nefericire, această situaţie a fost amplificată de COVID-19", a spus Jeff Bezos.

"3-Trilion Club" se numeste topul miliardarilor întocmit de Comparisun, care arată când ar putea ajunge cei mai bogaţi oameni ai lumii la pragul de 1.000 miliarde.

De asemenea, Comparisun a listat şi companiile care ar putea ajunge la 1.000 trilioane dolari. În prezent, Apple, Microsoft, Google şi Amazon sunt în fruntea topului.

Pentru a realiza estimările, cei de la Comparisun au analizat capitalizarea celor mai valoroase 25 de companii ale lumii pe Bursa de la New York, precum şi evoluţia averii celor mai bogaţi 25 de oameni în ultimii 5 ani.

Mai multe subiecte: Trebuie să repornim businessul Jurnal de carantină
www.mediafax.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus