Stiri - Editia din date de 25-04-2018

Arhiva stiri din data de:
25-04-2018 Stiri de ultima ora din

Preşedintele german va face o vizită în California în iunie

International
Preşedintele german Frank-Walter Steinmeier se va afla într-o vizită de câteva zile pe Coasta de Vest a Statelor Unite ale Americii la mijlocul lunii iunie, însă pe agenda sa nu figurează şi o întâlnire cu preşedintele american Donald Trump, transmite dpa.

25.04.2018 - 13:21

Scopul principal al călătoriei este deschiderea pentru public a casei în care scriitorul german exilat Thomas Mann a locuit într-o suburbie a oraşului Los Angeles, a precizat miercuri biroul de presă al preşedinţiei de la Berlin.

Casa în care a trăit familia scriitorului în timpul exilului american între 1942 şi 1952 a fost achiziţionată de guvernul german cu 13 milioane de dolari în 2016 pentru a împiedica să fie demolată.

Steinmeier a denumit vila din Pacific Palisades Casa Albă a Exilului .

Se intenţionează ca ea să devină un spaţiu pentru diverse reuniuni. Casa Thomas Mann va găzdui, de asemenea, oameni de ştiinţă bursieri.

Cu prilejul deplasării în California, preşedintele german va face o vizită şi în Silicon Valley, unde va discuta despre digitalizare şi viitorul locurilor de muncă.

Înainte de a deveni preşedinte, rol în cea mai mare parte ceremonial, social-democratul Steinmeier a condus diplomaţia germană. În timpul campaniei electorale din SUA, el l-a calificat pe candidatul republican Donald Trump drept un predicator al urii .

La momentul respectiv era vorba despre o campanie electorală în SUA pe care nu doar eu, în fostul meu rol, am considerat-o îngrijorătoare. Astăzi este important pentru noi faptul că preşedintele Trump este preşedintele democratic ales al Statelor Unite , a declarat ulterior Steinmeier.

Cancelarul german Angela Merkel are programată vineri o întâlnire cu preşedintele american la Washington.Va recomandam sa cititi si :
01
iun.
breaking news iohannis va fi primit la casa alba de donald trump pe 9 iunie
International
Preşedintele Klaus Iohannis va fi primit de Donald Trump, la Casa Albă, pe 9 iunie. Anunţul a fost făcut mai întâi de purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sean Spicer,...

01
iun.
klaus iohannis vizita oficiala in sua intalnire cu donald trump la casa alba
Politic
Casa Abă a anunţat, miercuri seară, că preşedinte SUA, Donal Trump, va avea o întâlnire oficială cu preşedintele Klaus Iohannis, în data de 9 iunie, potrivit unei declaraţii făcute de...

06
apr.
angela merkel in vizita la casa alba dupa emmanuel macron
International
Cancelarul german Angela Merkel şi preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, vor efectua o vizită la Casa Albă, acolo unde vor fi primiţi de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump. Preşedintele american Donald...

07
iun.
casa alba trump se pregateste sa mearga la bruxelles cu ocazia summitului nato din iulie
International
Preşedintele american Donald Trump va călători la Bruxelles, pentru a lua parte la o şedinţă NATO, programată pentru 11 12 iulie, au declarat doi oficiali ai Casei Albe, miercuri, conform Bloomberg....

10
iun.
presedintele klaus iohannis se va intalni cu angela merkel si emmanuel macron in a doua parte a lunii iunie
International
Preşedintele Klaus Iohannis se va întâlni, în a doua parte a lunii iunie, cu cancelarul german Angela Merkel şi cu preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, au precizat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, surse...


comments powered by Disqus
Foto:


Evaluari imobiliare Wagner Invest Evaluari imobiliare Wagner Invest
Evaluari imobiliare
www.wagnerinvest.ro
Ultimele stiri : International:
Artilcole stiri grupate pe subiecte