Stiri de ultima ora

Postul francez Radio Nova lansează internaţionala radiourilor izolate

Postul francez Radio Nova lansează  internaţionala radiourilor izolate
International
Radio Nova a anunţat luni că lansează o "internaţională a radiourilor izolate", ai cărei membri vor propune în fiecare seară pe frecvenţele lor o emisiune realizată de una dintre staţiile care participă la această reţea, ce se întinde din Bologna la Johannesburg şi din Seul la Los Angeles, scrie Le Figaro.

Postul Neu Radio din Bologna în Italia, una dintre ţările cele mai afectate de Covid-19, a pregătit o emisiune integrală care va fi difuzată luni seară pe Radio Nova.

Pentru zilele următoare, în jur de 20 de posturi de radio alternativ fac parte din reţea: Dublab din Los Angeles (Statele Unite), CISM din Montreal (Canada), Kaya FM din Johannesburg (Africa de Sud), radioul german Cosmo, Radio Eksen din Istanbul (Turcia), Teder din Tel Aviv (Israel), sau Seul Community Radio, în Coreea de Sud.

Posturile vor difuza emisiuni în care muzica va ocupa cea mai mare parte.

"Frontierele, porţile se închid. Putem să povestim istorii comune prin intermediul internetului?", a subliniat Emmanuel Hoog, fost-PDG al AFP şi director al Nouvelles éditions indépendantes (LNEI), companie care include participaţiile personale ale bancherului Matthieu Pigasse în mass-media şi cultură (Radio Nova, Les Inrocks, Rock en Seine).
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus