Stiri de ultima ora

Ploaia de rachete din Marea Japoniei face valuri: Trump îi arată nuiaua lui Kim

Ploaia de rachete din Marea Japoniei face valuri: Trump îi arată nuiaua lui Kim
International
Preşedintele american Donald Trump s-a declarat sâmbătă încrezător în faptul că liderul nord-coreean Kim Jong Un nu va face nimic pentru a pune capăt potențialului economic al Coreei de Nord, după , relatează AFP.

"Totul este posibil în această lume foarte interesantă, dar cred că Kim Jong Un realizează pe deplin marele potenţial economic al Coreei de Nord şi că nu va face nimic pentru a-i pune capăt", a postat Trump pe Twitter.

"El ştie că eu sunt alături de el şi nu vrea să încalce promisiunea pe care mi-a făcut-o. Va exista un acord", a adăugat liderul de la Casa Albă, referindu-se la negocierile privind denuclearizarea Coreei de Nord care sunt în prezent în impas.

Coreea de Nord a lansat sâmbătă mai multe rachete cu rază scurtă de acţiune spre Marea Japoniei, a anunţat armata sud-coreeană.

Coreea de Nord "a lansat mai multe rachete cu rază scurtă de acţiune din peninsula Hodo, în apropiere de oraşul de coastă Wonsan, spre nord-est, între 9.06 (0.06 GMT) şi 9.27 astăzi", a anunţat comandamentul militar sud-coreean într-un comunicat.

Rachetele au zburat între 70 şi 200 km deasupra Mării Japoniei, potrivit comunicatului difuzat la Seul.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus