Stiri de ultima ora

Pavel Filip, fostul prim-ministru al Rep. Moldova: Vreau să mulţumesc Bucureştiului (VIDEO)

Pavel Filip, fostul prim-ministru al Rep. Moldova: Vreau să mulţumesc Bucureştiului (VIDEO)
International
Mulţumesc Bucureştiului pentru că ne-a ajutat atunci când ne-a fost mai greu, a declarat Pavel Filip, fostul prim-ministru din guvernul susţinut de Vladimir Plahotniuc, în cadrul unei conferinţe de presă, de vineri.

"În tot acest timp, ne-au fost alături vecinii noştri: România şi Ucraina. Vreau să mulţumesc Bucureştiului pentru că ne-a ajutat atunci când ne-a fost mai greu, atunci când am avut nevoie, inclusiv financiar", a declarat Pavel Filip.

"Niciunul dintre noi nu va uita că patru membri ai echipajului SMURD şi-au dat viaţa petru a salva vieţi în Republica Moldova ", a adăugat fostul prim-ministru.

Declaraţiile lui au contrastat puternic cu cele ale Maiei Sandu care le-a mulţumit partenerilor internaţionali.

"Mulţumesc Kiev-ului pentru că ne-a susţinut în demersurile noastre de apărare a intregrității teritoriale şi de stabilire a frontierelor de stat, inclusiv pe segmentul transnistrean", a mai precizat fostul premier moldovean.

"Plecăm cu conştiinţa împăcată. În toţi aceşti ani m-am condus de lege. Şi în ultimele zile am respectat intcomai Constituţia şi legile ţării, aşa cum m-am jurat acum trei ani, atunci când am intrat în funcţie", a concluzionat el.
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus