Stiri de ultima ora

O țară întreagă îl plânge pe fostul președinte: Urmează o zi de doliu național (VIDEO)

O țară întreagă îl plânge pe fostul președinte: Urmează o zi de doliu național (VIDEO)
International
Funeralii impresionante la Washington dedicate lui George Bush senior. Trupul neînsufleţit al celui de-al 41-lea preşedinte american a fost depus la Capitoliul din capitala Statelor Unite. Aici catafalcul va rămâne până miercuri, iar apoi va lua drumul Texasului. George Bush senior va fi înmormântat la Houston. 

Sicriul cu trupul neînsufleţit al fostului preşedinte american George Bush senior a ajuns la Washington D.C. la bordul aeronavei prezidenţiale Air Force One, un omagiu special adus de preşedintele Donald Trump celui de-al 41-lea lider de la Casa Albă. 

Sicriul a fost depus în rotonda Capitoliului din Washington D.C., acolo unde, timp de două zile, americanii îi vor putea aduce un ultim omagiu. 

Primii care au intrat în Capitoliu pentru a-i aduce un ultim omagiu lui George Bush senior au fost membrii familiei, printre care şi fiul său, George W. Bush, împreună cu soţia sa, Laura. 

În scurt timp, întreaga sală s-a umplut. Membri ai Guvernului şi senatori americani au venit să se roage la catafalcul lui Bush senior. De asemenea, la Capitoliu a ajuns şi președintele Donald Trump, care a ţinut un minut de reculegere la căpătâiul celui care a fost al 41-lea preşedinte al Statelor Unite. 
www.b1.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus