Stiri de ultima ora

NYT: Trump a pus presiune pe Scott Morrison pentru a obține informații privind ancheta lui Mueller

NYT: Trump a pus presiune pe Scott Morrison pentru a obține informații privind ancheta lui Mueller
International
Potrivit New York Times, discuția între Donald Trump și premierul australian Scott Morrison demonstrează faptul că liderul de la Casa Albă vrea să arate că investigația lui Mueller a avut origini corupte și partizane.

Similar cu discuția avută cu președintele ucrainean Volodimir Zelenski , discuția cu Scott Morrison arată că președintele este pregătit să folosească diplomația pentru a își atinge propriile interese politice, scrie publicația.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii președintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.
stiripesurse.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus