Stiri de ultima ora

Nou cutremur în Nepal. Seismul a avut 7,1 grade pe Richter

Nou cutremur în Nepal. Seismul a avut 7,1 grade pe Richter
International
Un nou cutremur, cu magnitudinea de 7,1, s-a produs, marţi, în Nepal, a anunţat Institutul American de Geofizică USGS, determinând numeroase persoane să iasă din clădiri în capitala Kathmandu şi fiind resimţit inclusiv în capitala indiană, relatează Reuters, în pagina electronică.

Cutremur în Nepal de 7,1 grade/ FOTO: www.bzi.ro"

Un cutremur cu magnitudinea de 7,4 grade s-a produs, marţi, în Nepal, cu epicentrul la nord-est de Kathmandu, zona cea mai afectată de seismul din 25 aprilie, a anunţat Serviciul de prospectare geologică al Statelor Unite (United States Geological Survey - USGS), informează Reuters, AFP şi EFE. 

În capitala Kathmandu, oamenii s-au grăbit să iasă din clădiri. Mişcarea seismică s-a resimţit şi în capitala Indiei, conform Reuters.  Epicentrul cutremurului, care a lovit în apropiere de tabăra de bază pentru escaladarea Everestului, a fost măsurat la o adâncime superficială de aproximativ 19 km.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 grade a lovit pe 25 aprilie Nepalul, provocând decesul a cel puţin 8.046 de persoane şi rănind mai mult de 17.800 de persoane, aminteşte Reuters.
www.tvrinfo.ro

Articole similare :
comments powered by Disqus